neye göre zor maç.gaziantep bu sezon en kolay deplasmanlardan biri.sağlam bir defans hatları yok.rize'den bile 5 gol yediler o statta...sergen'le hava yakalamışlar falan boş laflar.yendikleri takım elazığ ve kıçı kırık gençlerbirliği...biraz olsun mücadele edip hücumda ne yaptığını bilen takım antep'i deplasmanda rahat yener...
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
neye göre zor maç.gaziantep bu sezon en kolay deplasmanlardan biri.sağlam bir defans hatları yok.rize'den bile 5 gol yediler o statta...sergen'le hava yakalamışlar falan boş laflar.yendikleri takım elazığ ve kıçı kırık gençlerbirliği...biraz olsun mücadele edip hücumda ne yaptığını bilen takım antep'i deplasmanda rahat yener...
Aynen Katılıyorum Büyük Takımla Maç Yapmadılar Daha
Antep yenebilecegimiz bir takim ama bizim takimin fizik olarak düsüse gecmesi,hafta icin kupa maci bir sonraki hafta lazio maci olmasi bu macin zor gecmesi icin yeterli sebepler.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Bu macta hakeme dikkat diyorum. Sergen düzenin adami. Hak etmedigi halde her zaman iyi gazladi onu basta spor medyasi. Ve bu düzen Sergen'i teknik adam olarak da parlamasini ister. Ve Trabzonspor maci bunun icin iyi bir firsat.
Yorum