Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 3 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Trabzonspor 3 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu!

İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    antep (d)
    bursa
    gs (d)

şu üç maçtan yedi puan çıkartmalıyız
    Antebi aliriz
    Bursa macinin icerde olmasi avantaj
    Ğs macinda ise reşit hocaya güveniyorum
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Arkadaşlar takımın son 2 senedir kadrosuna bakın adam gibi transfer diyeceğiniz kişiler Maluda ve Bosignwa. Beğenirsiniz beğenmezsiniz ama takımın gerisi hep aynı. 2 senedir forvetsiz oynuyoruz. Şimdi kalkıp kimse takım iyi oynamıyor demesin. Takımın kapasitesi bu kadar zaten eleştirilecek bir durum yok. Takıma 1 tane güzel forvet ve orta sahaya güzel bir oyuncu alınır o zaman eleştiririz. Şimdi ise sadece boşa eleştirmek olur. Bu takıma Morinho yu getirsen bu kadar oynar. Hatta bunun üstüne takım haftada 2 maç yapıyor.
      Benim en çok kızdığım Trabzon taraftarına. Pis şikeciler takımının şike yaptığını bile bile sahip çıkıyor biz ise bu takımı yalnız bırakıp millete malzeme veriyoruz.
      Bu takıma 2 güzel oyuncu alınmadan ben eleştiri yapmam yensin yenilsin hepsi aynı benim için
      Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aglayabilirsin de..
        Bulaşmaya bahane arayan biri. Sükût lazım...

Yorum

• kasımpaşa maçını izliyorum yabancıları gerçekten mükemmel...kötü diyebileceğin bir tane yok...

biz de ise iyi diyebileceğimiz kimse yok....

Malouda bile yürüyor artık takıma hiçbir katkısı gözükmüyor, adrian'ın ne yaptığı belli değil......

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Forvet,Golcü Orta Saha ve sol bek..

Al sana şampiyonluk takım kadrosu.
            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• henrique gibi maouda da boş kaleye attı... o zaman malouda da oyuncu falan değil. derhal kovulsun...

Yorum

• ilginc bir ikinci goldü...tıngır mıngır ne kaleci ne defans dokunamadı.....neyse girsin de nasıl girerse girsin

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Spor akademilerinde araştırma konusu olsun trabzonum durumu
                  Bu kötü oyunla bu puanlar nasil alınıyor?
                  Mutlaka tartisilmistir
                  2 ve 3 gol ofsayt miydi?

Yorum

• Yaw bu ne güzel bir hafta oldu bunun gibi iki hafta daha olsun seneye şampiyonlar ligindeyiz
                    TRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..

Yorum

• defansla kazandığımız falan yok.kandırmayalım birbirimizi.kalecimizle ve formamızla kazanıyoruz...
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Antebi aliriz
                        Bursa macinin icerde olmasi avantaj
                        Ğs macinda ise reşit hocaya güveniyorum
                        en zoru antep sergenle bi hava yakaladılar iyi beleneceklerdir
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• takımda kondisyon diye bir şey yok ha ben çalıştırmışım ha akçay. takıma acil kondisyoner lazım.
                          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• sağından bakıyorum, solundan bakıyorum takımda tek yıldız var, Onur dışında kimseyi göremiyorum ya siz...

Yorum

• eleştirilcek çok şey var ama emek vermeden olmuyor hiç biri taraftarın daha çok destek vermesi lazım.

Yorum

• İlk olarak meseco tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar takımın son 2 senedir kadrosuna bakın adam gibi transfer diyeceğiniz kişiler Maluda ve Bosignwa. Beğenirsiniz beğenmezsiniz ama takımın gerisi hep aynı. 2 senedir forvetsiz oynuyoruz. Şimdi kalkıp kimse takım iyi oynamıyor demesin. Takımın kapasitesi bu kadar zaten eleştirilecek bir durum yok. Takıma 1 tane güzel forvet ve orta sahaya güzel bir oyuncu alınır o zaman eleştiririz. Şimdi ise sadece boşa eleştirmek olur. Bu takıma Morinho yu getirsen bu kadar oynar. Hatta bunun üstüne takım haftada 2 maç yapıyor.
                                Benim en çok kızdığım Trabzon taraftarına. Pis şikeciler takımının şike yaptığını bile bile sahip çıkıyor biz ise bu takımı yalnız bırakıp millete malzeme veriyoruz.
                                Bu takıma 2 güzel oyuncu alınmadan ben eleştiri yapmam yensin yenilsin hepsi aynı benim için
                                sana yemin ediyorum şu forumda şu ana kadar okudugum en güzel yorum eyvallah bilinçli TRABZONSPOR TARAFTARI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X