Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Birazcık öyle oldu.Geçen sene ki 1461 Trabzon maçlarını izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.

MRA'nın oyun anlayışında dominant futbol yok,rakibe baskı kurmak yok.
    Yanlisin var,mra li 1461 cok daha agresif ve dikine oynuyordu,mra nin Trabzonsporu ise adeta gol atmaya korkuyor.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Birazcık öyle oldu.Geçen sene ki 1461 Trabzon maçlarını izleyin nie demek istediğimi anlayacaksınız.

MRA'nın oyun anlayışında dominant futbol yok,rakibe baskı kurmak yok.
      Ama hizli cikis var illa uzun topla da degil driplingi ii olan topcular vardi.. bence cok agressiv maci kaybetmek istemeyen.. cok maci cevirebilen.. ii kondisionu olan takjm.. 1461 maclari takj motivasion düsene kadar cok iiiidi.. allah var

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Henrique'nin ve diğer oyuncularımızın.Takım halinde atağa kalkamayışımıza
        Hemde nelere nelere yanmamiz gerekiyor. kacan gollere kafar daha neler var.Zaten benimkisi latife.
        BİZE HERYER TRABZON!!!
        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• dün Kalede Onur degil zeki yada Fatih olsa galibiyet alirmiydik bilmiyorum o 2 kalecimizi kücümsedigimden degil ama Onur Takimin 100 de 60 bence
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Ynt: Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!

İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beşiktaş'ın cezası bitmedi mi?

İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gs sampiyonlar ligine,fb karavanaya bjk sampiyonlar ligi elemelerine gider bjk 1 yil ceza aldi sanirim unuttun.
            Ben cezaların bir sonraki hak edişten itibaren geçerli olduğunu sanıyordum. Bir kaç sefer dile getirilmişti bu.

Yanlışsa hesabım tutmaz tabi.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Maci izlemedim.

Genel itibari ile yorumlari okuduktan sonra iyi ki izlememisim diyorum
              .
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bende macı ızlemedım ozetini bile seyretmedım. Simdi Akcaycıları daha ıyı anlıyorum.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yanlisin var,mra li 1461 cok daha agresif ve dikine oynuyordu,mra nin Trabzonsporu ise adeta gol atmaya korkuyor.
                  Trabzonspor'da dikine oynuyor ben baskı kurmadığını söylüyorum agresiflikse tamamen oyuncu yapısıyla ilgili.
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ama hizli cikis var illa uzun topla da degil driplingi ii olan topcular vardi.. bence cok agressiv maci kaybetmek istemeyen.. cok maci cevirebilen.. ii kondisionu olan takjm.. 1461 maclari takj motivasion düsene kadar cok iiiidi.. allah var
                    Bir şeyi anlatamıyorum 1461 çok pas yapan baskı kuran rakibi prese boğan bir takım değildi kazanılan topları verkaçlarla ve fuleli oyuncularla ileri

taşıyorlardı.Benim bahsettiğim ise 2010-2011 de oynadığımız futbol rakibe 3. bölgeden itibaren basan alan daraltan bir futbol anlayışı

MRA'da bu yok hiçbir zaman da olmayacak.
                    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      vay arkadaş kimmiş bu takımın stoperi ? giray mı ? bomba mı ? her an kart görme potansiyeli olan aykut mu ? sanki elimizde maldini var da mustafayı beğenmiyor.
                      Mustafa Yumlu'da her an kart görme potansiyeline sahiptir.
                      Giray'da değildir, o da gönderilmeli.. Bamba bunların arasında en iyisidir.

Şu da var ki, bu isimlerden çok daha kaliteli stoperler var, gidip alacaksın.
                      Mustafa'yı beğenmem için şuurumu kaybetmem lazım

Yorum

Bir şeyi anlatamıyorum 1461 çok pas yapan baskı kuran rakibi prese boğan bir takım değildi kazanılan topları verkaçlarla ve fuleli oyuncularla ileri

taşıyorlardı.Benim bahsettiğim ise 2010-2011 de oynadığımız futbol rakibe 3. bölgeden itibaren basan alan daraltan bir futbol anlayışı

MRA'da bu yok hiçbir zaman da olmayacak.
                        MRA da bu varsın olmasın, yeter ki bir sistemimiz olsun. o da yokki. diyorlarki kompakt futbol, defansif anlayış, hızlı hücum vs... hangi defansif futbol oynayan takım rakibine bu kadar pozisyon verir? hangi hızlı hücum felsefesine sahip takım henrique,malouda,adrian ile oynar

bütün transfer döneminde takıma faydalı olacak 2 adam alamanyanlardan şimdi kalmışız ara transferde birşeyler bekliyoruz!
                        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nartollo vardi. Söyle arkadaşlara abartmasinlar. .
                          İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          MRA da bu varsın olmasın, yeter ki bir sistemimiz olsun. o da yokki. diyorlarki kompakt futbol, defansif anlayış, hızlı hücum vs... hangi defansif futbol oynayan takım rakibine bu kadar pozisyon verir? hangi hızlı hücum felsefesine sahip takım henrique,malouda,adrian ile oynar

bütün transfer döneminde takıma faydalı olacak 2 adam alamanyanlardan şimdi kalmışız ara transferde birşeyler bekliyoruz!
                          Zaten komedi olan yonude bu....Biz defans oynadi diye kizmiyoruz ki onuda beceremiyor ligin kayserisporla beraber en fazla gol posizyonu veren takimiyiz,kontraya cikamiyoruz oyun alaini kucultup dar alanda oynayamiyoruz yaptigimiz tek sey sacma saban hermac20 tane faul yapmak dunyada defans yapan takimlara bir bakin bizim gibi kepaze olan var mi?
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• kapanıp hızlı hücuma çıkmak istersne ona göre oyuncuların olur
                            3. bölgede press yapacaksan da ona göre olur
                            bizdekiler ikisine de ugun değil
                            ne savunma yapabiliyorlar ne hızlı hücum
                            adrian henri maluda zokora soner yavaş oyuncular
                            yusuf ve olcan biraz hızlı- olcan topu kont edemiyor hızlı giderken. palaspandaras koşuyor

orta sahaya iki hızlı bir de hızlı golcü olsa işe yarar

bence hocanın yapacak bişeyi yok
                            ama şuna da katılıyorum hocanın elinde çok iyi kadro da olsa 3. bölgede press yapan oyun istemez
                            ya da öyle bir oyun sistemini bilmiyor hiç denememiş

tek bildiği kapanıp hzlı çıkmak
                            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gelde Genclerbiligi ve Sivas maclarina yanma...

Bu sacma sapan oyunla alinan galibiyetlerin nedeni Mranin sansimi yoksa kalede Onurun olmasimi orasi tartisilir.
                              onur her donemde bızı kurtaran adamdı
                              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• mra nabza gore serbet verıyor bu takımın basında mancını olsaydı ınanın su an sonuncu sırada olurdukk mra bu takımı en ıyı sekılde yonetıyor..
                                Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X