Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    8 hafta önce yazmıştım; ''Bakalım Onur ne kadar daha kurtaracak seni'' demiştim... Demiştim de, en Trabzonspor'lu forum üyeleri tarafından çocukluğumun irdelenmesi gerektiği kanaatine varılmıştı... Halbuki mutlu geçti çocukluğum...
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum...

Sezon başında, henüz transfer sezonu bitmeden. ''bu takımın en değerli oyuncuları, Onur, Olcan ve Alanzinho'dur demiş ve klasik tepkilere maruz kalmıştım. Sonradan Bosingva eklendi... Fikrim değişmedi... Bu takımın en değerli oyuncuları Onur, Olcan, Alan ve Bossi'dir... En zararlı olanı ise Adrian... Gözümüze inen perdedir... Daha iyisine layık olduğumuz gerçeğini görmemize mani olan perde...

Yorum

• Belki bazi arkadaslar ayni seyler dicek ama geçen sene ligten düşmesine ramak kalmiş bi kadronun hocaligini yapiyo reşit hoca.
        Bu takim şampiyonluğa oynamiyodu.
        Belki varolan kadroya sinif atlatabilmis değil fakat takimin ligteki konumu hicte kötü değil.
        Sercan kayanin dedigi gibi kisitli imkanlarda hocanin taktigi belli.
        Kontra atak futbolu.
        Bunu tam olarak yapamiyo olsakta işler şimdilik yolunda.
        Merak ediyorum birde hoca gitse kim var yerli olarak getirtmediğimiz teknik adam?
        Bielsa tarzi yabanci hoca hayali de kurmayin boşa.
        Ne o tarz hoca gelir fm misali
        Ne de yabanci bir hoca Trabzonsporu şampiyon yapabilir.
        Sahada saldiripta 3-5 yiyeceginden varsin defans futboluyla 1-0 alsin maci.
        Bu durum benim icin gecici.
        Hoca kalici basarilara imza atacaktir.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• AW: Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum...

Sezon başında, henüz transfer sezonu bitmeden. ''bu takımın en değerli oyuncuları, Onur, Olcan ve Alanzinho'dur demiş ve klasik tepkilere maruz kalmıştım. Sonradan Bosingva eklendi... Fikrim değişmedi... Bu takımın en değerli oyuncuları Onur, Olcan, Alan ve Bossi'dir... En zararlı olanı ise Adrian... Gözümüze inen perdedir... Daha iyisine layık olduğumuz gerçeğini görmemize mani olan perde...
          Abi bari alan deme.
          Trabzonspor alanzinho*zokora*adrian*henrique dörtlüsünden 20 milyon euro gibi yüzyilin kazigini yedi.
          Ki bunlar sadece verilen bonservis parasi

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kendı sahanda dahı 2_11 sut yüzzden var ayıptır be.
            millet git gide bu durumu kanıksıyor kabul edioyor.Bu daha vahim adam ezdi geçti bizi istatsitiklerde ama galip gelmişiz olmaz olsun öyle galibiyet ozman bizde kendimize büyük takım demeylim antalya gençler eskişehir gibi sıradan bir takım diyelim sahada oyun olarak üstünlüğümz kalmadı bu takımı bu hale sokanlar defaolup gitsinler tarihimzde daha kötü kadrolar gördük ama bu kadar pısırık ürkek bir takım görmedim yazıklar olsun
            İnsanlar bigisiz doğar aptal değil.Fakat eğitilerek aptal olabilirler!!

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum...

Cenk Tosunu yerden yere vur Alanzinhoyu bu takımın en değerli topçusu yap..Ne yapar Alanzinho da bu takımın en değerli topçusu oldu..

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Belki bazi arkadaslar ayni seyler dicek ama geçen sene ligten düşmesine ramak kalmiş bi kadronun hocaligini yapiyo reşit hoca.
                Bu takim şampiyonluğa oynamiyodu.
                Belki varolan kadroya sinif atlatabilmis değil fakat takimin ligteki konumu hicte kötü değil.
                Sercan kayanin dedigi gibi kisitli imkanlarda hocanin taktigi belli.
                Kontra atak futbolu.
                Bunu tam olarak yapamiyo olsakta işler şimdilik yolunda.
                Merak ediyorum birde hoca gitse kim var yerli olarak getirtmediğimiz teknik adam?
                Bielsa tarzi yabanci hoca hayali de kurmayin boşa.
                Ne o tarz hoca gelir fm misali
                Ne de yabanci bir hoca Trabzonsporu şampiyon yapabilir.
                Sahada saldiripta 3-5 yiyeceginden varsin defans futboluyla 1-0 alsin maci.
                Bu durum benim icin gecici.
                Hoca kalici basarilara imza atacaktir.
                yha kardeşi bişeler yazmışsında hala şaka gibi.bu takım şampiyonluğa oynamıyordu yazmışsın yha zaten ortalama 5 senede bir şampiyonluğu kovalıyor bu takım.Eleştiri yapanların hala ne demek istediğini anlamamış gibi geçici diyorsun bu durum..Takımın geni ile ruhu ile oynuyor.Saldırıpda 3-5 yemekten se diyorsun yaha günümüzde hangi takım artık 5 yiyior? çok ekstrem durum olmadıktan sonra bide biz defans yapıyoruz kasmpaşada 3 gençler 3 bjk 2 akhisar 3 gol yemediklerimizdede nasıl yemediğimiz ortada es es maçında olduğu gibi bu takım hucum oyansada bu kadar gol yer zaten ama rezil olmayız en azından geçici durummuş başkanımız mra ile imza atmadan 2 ay evvelden çalışmalarımız başladı dedi hani nerde?

Yorum

• Yalvardık sene başında adrianı gönder, dokayı alın diye. Çok biliyor bu yönetim işi. Takım çöplük dolu, rakipler de zayıf diye kazanıyoruz. Adrian, olcan, henrique gibi adamlarla sahaya çıkılmaz. Mustafa hoca başarılı bence bu kötü kadroyla. İyi işler de yaptı ama adrianda ısrara gerek yok, emre henriqueden kötü olamaz, oynat! Hele malouda 75ten sonra ayakta duramıyor, al abdülkaditi veya emreyi. Aykut akgünden topçu olmaz az daha takımı yakıyordu. Bambasız olmaz, kadir solbekte süper, zeki yedeğin üstüne kolay kolay çıkamaz. Sonerden faydalanman gerek çok açık. Adrian yerine soner oynasaydı çok daha iyi yerlerde olurduk. Sinirimi bozuyor bu takım gerçekten.
                  OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Bu takımdan bir cacık olma bu hocadanda

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yalvardık sene başında adrianı gönder, dokayı alın diye. Çok biliyor bu yönetim işi. Takım çöplük dolu, rakipler de zayıf diye kazanıyoruz. Adrian, olcan, henrique gibi adamlarla sahaya çıkılmaz. Mustafa hoca başarılı bence bu kötü kadroyla. İyi işler de yaptı ama adrianda ısrara gerek yok, emre henriqueden kötü olamaz, oynat! Hele malouda 75ten sonra ayakta duramıyor, al abdülkaditi veya emreyi. Aykut akgünden topçu olmaz az daha takımı yakıyordu. Bambasız olmaz, kadir solbekte süper, zeki yedeğin üstüne kolay kolay çıkamaz. Sonerden faydalanman gerek çok açık. Adrian yerine soner oynasaydı çok daha iyi yerlerde olurduk. Sinirimi bozuyor bu takım gerçekten.
                      Aynen ama bizim taraftara bi yabancı hastalığı hayranlığı var ki sorma.Şu colmana ,adriana verilen tavizin,kredinin,gazın yarsını şu genç çocuk sonere verseler ne olur 2 maç üst üste kötü oynasın ne olur yahu.Colmanın kötü oynadığı maçlara bakın 10 maçta 1 maç ortalama ile iyi oynuyor adrianda keza öle sonere şans ver hoca.En az onlar kadar yetenekli bu çocuk ama bizim taraftar gendede colman hastasıdır adrain hayranıdır

Yorum

İlk olarak Aykırı_adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yha kardeşi bişeler yazmışsında hala şaka gibi.bu takım şampiyonluğa oynamıyordu yazmışsın yha zaten ortalama 5 senede bir şampiyonluğu kovalıyor bu takım.Eleştiri yapanların hala ne demek istediğini anlamamış gibi geçici diyorsun bu durum..Takımın geni ile ruhu ile oynuyor.Saldırıpda 3-5 yemekten se diyorsun yaha günümüzde hangi takım artık 5 yiyior? çok ekstrem durum olmadıktan sonra bide biz defans yapıyoruz kasmpaşada 3 gençler 3 bjk 2 akhisar 3 gol yemediklerimizdede nasıl yemediğimiz ortada es es maçında olduğu gibi bu takım hucum oyansada bu kadar gol yer zaten ama rezil olmayız en azından geçici durummuş başkanımız mra ile imza atmadan 2 ay evvelden çalışmalarımız başladı dedi hani nerde?
                        Valla aykiri_adam diledigin gibi dusunebilirsin. Tartismam seninle bu konuda. Gercek olan reşit hocanin zamanla işleri yoluna sokacaği.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ''Öyle zaman oldu ki ofansif olarak altı oyuncu ile hücum yapan bir ekip vardı karşımızda''

Mustafa Reşit Akçay basın açıklamasında bu cümleyi söyledi. Peki sen niye ofansif oynamadın ?
                          Avni Aker'de niye rezil kepaze futbol oynuyorsun ? Niye eziliyorsun ? Niye her maç Onur kurtarıyor seni ?

Ayrıca o Mustafa Yumlu mudur nedir, bir anda Maldini yaptılar onu.. madem Mustafa Yumlu bu kadar iyidir niye Onur kurtarıyor seni ?
                          Senin defansın nerede ? Bütün topları geçirdiler. Mustafa Yumlu bu takımın stoperi değildir, olamaz da
                          Taraftar zaten bazı bölümlerde homurdanma meydana geldide az biraz protesto etseler marjinal gurup diyecek başkanımız bu kafada giderse görecek marjinal gurupmu yoksa çoğunlukmu

Yorum

• Milletin anlayamadgi bir sey var bu Adam kaldigi surece bu oyun kaniksanacak by kucuk takim zihniyeti iliklerimize isleyecek.hicbir sey degismeyecek adamin butun demecleri ayni olan biten herseyden memnun bu oyun bize yakismadi dedigi tek bir demeci yok hirsi yok benim gibi Trabzonsporu hayatinin en bas noktasina koymus adami Trabzonspordan nefret ettirdi.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla aykiri_adam diledigin gibi dusunebilirsin. Tartismam seninle bu konuda. Gercek olan reşit hocanin zamanla işleri yoluna sokacaği.
                              işleri yerine koyabilir ben koyamaz demiyorum,belkide şampiyon yapacak 1 kaç sene sonra bilemeyiz.Ama bunu temellerini böyle atmasın bizi rezil kepaze etmeden yapsın.Ben trabzonsporun evinde geri çekilip beklmesine tahammül edemiyorum kardeşim 1 maç yahu 1 maç bile olmazmı sene başından beri bütün maçlrda evimizde böyle oynadık.Sene başıdır dedikgeçicidr dedik hala aynı kafada gidiyor evinde .Bende sene başında güveniyordum ama baktımki her maçdan sonra rezil futboldan sonra iyi mücadele ettik iyi yoldayız gibi toz pembel laflar ediyor.Sen buna geçici bir durum dersin geçersin.Geçici olsun yada olmasın bu kadarda tutsak olunmaz bu kadar ezilmez bir takım ne olursa olsun bence.İnşallah sen haklı çıkarsın geçidir senin dedğin gibi devre arasında yapılacak takviyeler ile en azından evimizde gerçek kimliğimize döneriz ama hiç sanmıyorum

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Milletin anlayamadgi bir sey var bu Adam kaldigi surece bu oyun kaniksanacak by kucuk takim zihniyeti iliklerimize isleyecek.hicbir sey degismeyecek adamin butun demecleri ayni olan biten herseyden memnun bu oyun bize yakismadi dedigi tek bir demeci yok hirsi yok benim gibi Trabzonsporu hayatinin en bas noktasina koymus adami Trabzonspordan nefret ettirdi.
                                Aynı bu fikirdeyim sıradan bir anadolu takımından farkımız yok hatta çoğu bizden iyi büyük takım falan demeyelim kendimizi kandırmayalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X