Alper'i kaybetmeseler bana göre Ertuğrul Sağlam komutasında şampiyonluğa bile oynarlardı.Çok zor olacak.Bosingwa ve aykut olmayacak.Sağ bekde Yumlu oynayabilir...Tek avantajımız dediğim gibi oyun kuracak adamları yok.Evimizde yeneriz diye düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
bu maçta stada gidip de hocayı,futbolcuları yönetimi protesto etmeyecekseniz, biz bu rezil futbolu hakediyoruz,sıradan bir anadolu takımı olmuşuz.alınan 17 puanın hepsini Onur'la almışız.İnş. aralıkta kongreye gidilir de bu hacının karşısına dam gibi biri çıkar.
Yorum
-
-Kalecinin alternatifi yok.
Sol bekin yok.
Stoperler çürük.
Sağ bekin 3 maç iyiyse 2 maç kötü.
Sol açık yok.
Sağ açık yok.
Forvetler kazma.
Son zamanlarda trabzonlularin birden saç kaybi yasamasi kellesmesini bugun cok iyi anliyorum
trabzonlular bize kiziyordu buragi selcugu aldigimiz icin ama adamlara hayatinda goremiyecekleri kiyagi yapmisiz hic degilse yeni dogucak cocuklar kanser olmuyacak artik
olan bize oldu
gs forumlarından....halimize mi şükredelim,,En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 11.11.2013, 13:21.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Hocayı diğerlerine göre önde tutuyorum.Staddayddım gençler tarafında, hoca golü yedikten sonra çömeldi.Ve üzüldü.Hoca bu berbat ruhsuz adamlara can vermeye çalışıyor.Ama oynayan yok!
İlk olarak CAFER ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdiden söylüyorum Eskişehir karşısında MRA ilkel kafa yapısı ile hiç şansımız yokTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
Gs ile kendimi kıyaslamam.Onlar ne halde olursa olsun ben kendime bakarım.Senden zayıf üç hafta önce başkanı istifa edecek olan Gençlere bu kadar mahkum oynayan oyuncular suçlu.Yönetim suçlu hoca değil...
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Kalecinin alternatifi yok.
Sol bekin yok.
Stoperler çürük.
Sağ bekin 3 maç iyiyse 2 maç kötü.
Sol açık yok.
Sağ açık yok.
Forvetler kazma.
gs forumlarından....halimize mi şükredelim,,Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
* Skoru bilmem de oyun olarak yine eziliriz...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Arkadaşlar zor bir dönemden geçiyoruz
Sebebide belli bu şike süreci sancılı olacak
kadroya bakıyorum aykut demir cezalı bu oyunuyla olmasın istemem
yusuf 2 3 hafta diyordu inş yetişir onurda aynı döneme geliyor inş yetişir
bosigwa yaktı bizi zeki izlettirecek bize
burda ara döneme kadar ne kadar gençlerden kazanırsak o kadar iyi
kadri tuttu yusufta
şimdi sıra caner ve abdülkadir de onlarrın kazanımı ts ileri taşır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar