Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kadro bence şöyle olmalı

............................zeki .................................

zeki...........mustafa..........giray.....................kadir

...............zokora................colman....................

malouda.................................................yusuf

...........................adrian...............................

............................henrique..........................

malouda erken oyundan düşerse al oyuna olcanı oyunda ivmen devam etsin

henrique saçmalıyor mu al yerine emre güralı kazan

adrian koşmuyor mu al abdülkadiri en azından topçu kazan

yenilecez ama koşan adamlarla ruhunu ortaya koyan adamlarla yenilelim bari

Yorum

5 yabancı yazmışım
      6. yabancı bamba diyorum defansta

giray kötü oynuyor bamba bu sene iyi gibi

Yorum

Galip gelmemiz imkansız. Trabzonspor ne hallere düştü..
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adrian Olcan dinlendirilmeli.tandem Mustafa Bamba olmalı.Giray mümkünse kadroya alınmasın.Bu kadro iş yapar diye düşünüyorum.

fatih
          caner-bamba-mustafa-kadir
          abdulkadir zokora
          yusuf colman malouda
          janko
          yedek : zeki ayvaz-adrian-olcan-emre-zeki y.-soner.-aykut d.
          Kadir i sol bekte çok beğendim. Umarım nazar değmez ilk golde hatası vardı ama oynaya oynaya o hatalar yapılmayacak. Her topu ayağa çıktı. Dan dun vurmadı. Acaba yeni sol bekimiz hayırlı olsun diyebilirmiyiz.

Yorum

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            -Kalecinin alternatifi yok.
            Sol bekin yok.
            Stoperler çürük.
            Sağ bekin 3 maç iyiyse 2 maç kötü.
            Sol açık yok.
            Sağ açık yok.
            Forvetler kazma.

Son zamanlarda trabzonlularin birden saç kaybi yasamasi kellesmesini bugun cok iyi anliyorum

trabzonlular bize kiziyordu buragi selcugu aldigimiz icin ama adamlara hayatinda goremiyecekleri kiyagi yapmisiz hic degilse yeni dogucak cocuklar kanser olmuyacak artik

olan bize oldu
            gs forumlarından....halimize mi şükredelim,,
            Abartmislar. Cevap verecek olsam:

-Kalecinin alternatifi yok. Kismen dogru fakat ligimizin hic bir takiminda böyle bir lüks yok.
            -Sol bekin yok. Kesinlikle katilmiyorum. Yeni yeni oynamaya baslasada bana göre ligimizin en iyi sol beki Kadir Keles bizde.
            -Stoperler çürük. Kismen dogru. Formda degiller fakat Aykut, Bamba ve Mustafa'nin kalitelerine güveniyorum. Bamba'nin yabanci sinirina takilmasi ve Giray herseyi bozuyor o ayri.
            -Sağ bekin 3 maç iyiyse 2 maç kötü. Kesinlikle katilmiyorum. Bosingwa gecen mac son dakikadaki hareketi disinda her zaman iyiydi hatta müthisti.
            -Sol açık yok. Malouda var, Yusuf Erdogan var. Bu konuda sıkıntımız yok.
            -Sağ açık yok. Kismen dogru. Ancak Yusuf veya Malouda'dan birini orada oynatarak bir sekilde bu bölgeyi de cözüyoruz. Ayrica Olcan da burada oynayabiliyor. Ama tam anlamiyla sag acigimiz olmadigi dogru.
            -Forvetler kazma. Ne yazikki %100 dogru.

Bizim asil derdimiz kadro derinligi ve bosuna kadroda duran yabanci oyuncular. Yerli alternatfimiz neredeyse hic yok. Tabi forvet eksikligi de olunca böyle bir tablo ortaya cikiyor. Ama genel olarak kadromuzun cok kötü oldugunu düsünmüyorum. Direkt oynayacak saglam bir forvet ve bir kac kaliteli yerli alternatifimiz olsa inaniyorum ki su anda en kötü ihtimalle ücüncü siradaydik.
            En son Terzioğlu tarafından düzenlendi; 12.11.2013, 11:10.
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Forvet yok , cift yönlü ortasaha yok,sag acik yok,forvet arkasi yok.yok oglu yok

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Yorum

Fatih
                Zokora - Yumlu - Bamba - Kadir
                Aykut - Colman
                Yusuf - Adrian - Malouda
                Janko

Zeki Ayvaz, Aykut Demir, Zeki Yavru, Abdülkadir, Soner, Olcan, Emre Güral

Defansif açıdan iyi, karambolde atacağı bir golle de maçı kazanabilecek kadro.
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yumlu'nun cezası bitti mi? Artık oda oynayabilir mi?

Yorum

Trabzonsporumuz daha önce icad olaydı , Çinliler işkence yöntemlerini tekrar gözden geçirirlerdi.
                    Ama ne kadar ilginçtir ki maç bitince sonuçtan bağımsız olarak üzerime acaip bir rahatlık çöküyor.

Eskişehir maçında yeni bir işkence seansına tabi tutulacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın ama maçı 2-1 kazanacağız.
                    Maç bitince seviniriz artık napalım.

"Şu uşağın derisini yüzüp tuzlu suya atın" "yok yok vazgeçtim 2012-2013 sezonu Trabzonspor maçlarını izletin, 90 dk izlesin kafi , adam yarın da lazım."

Yorum

• Bu iki hafta ara bize ilac gibi gelecek
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Trabzonspor - Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | 24.11.13 - 19.00

Fitil ilaçtan sayılıyor mu Yada ilaç tabirimize uyuyor mu
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• Yahu yensek ne olacak diğer haftalar nede olsa yenileceğiz..Seri galibiyetler almadan olmaz bu iş yoksa sıradan anca ilk 10 da olacak takım oluruz..Bu Mra hiç hırslı bir teknik adam değil.
                          NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Kendimizi küçük görmekten ne zaman vaz geçeceğiz bilemedim.Bu Eskişehir Real Madrid de biz mi göremedik kardeş.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak subseven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocayı diğerlerine göre önde tutuyorum.Staddayddım gençler tarafında, hoca golü yedikten sonra çömeldi.Ve üzüldü.Hoca bu berbat ruhsuz adamlara can vermeye çalışıyor.Ama oynayan yok!
                              işte sıkıntı bu ya tabi üzülcek ama çömelmicek öle can verilmez topçuya... bağıracak çağıracak tepinecek hırslı olacak biz ekran başında nası yırtınıyosak o da öle olacak bunu futbolculara yansıtacak kii futbolcularımız hırslansın az da olsa..yoksa sahada leyla gibi dolaşıyo bizimkiler umurlarında diil...biraz korkmaları lazım akçaydan böle pısırık olunmaz...

Yorum

• Trabzonspor korkak bir futbol oynadığı sürece her zaman favori rakiptir.
                                Mustafa Reşit Akçay'da bu korkaklığın baş mimarıdır

Utanmazlar 2-0 dan maç verdiler, daha neyi bekliyorsunuz.
                                Zihniyet değişmezse bu utanç daha çok devam eder

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X