Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İzlersin aslanım izlersin izlersiiiinn öyle bir izlersinki hemde nasıl izlediğini sen bile anlamazsın
    şuan ki ruh halim öyle fatih abi. 2 hafta sonra ne olur bilmem.
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şuan ki ruh halim öyle fatih abi. 2 hafta sonra ne olur bilmem.
      Onuru kalede gördünmü herşey düzelir
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu nedir bu karamsarlık.Büyük dahi MRA varya...
        Emice sadece Mustafa hoca suçlu değil ya?bu kadronun aşağı yukarı % 80'i geçen seneden kalma çöp yığınıyla dolu.bu çöp yığını Şenol hocayı yemiş bitirmiş Mustafa hoca yine iyi işler çıkarıyor bunlarla.ilk yarıda kalan 6 maçın 3 tanesini kazansın devre arası eline 2-3 tane SORUMLULUK BİLİNCİNDE OLAN iyi oyuncular verilsin takımı ilk dörde rahatlıkla sokacaktır.zaten fazlasını beklemek hayal.

Yorum

galiba bu sezon avni akerdeki ilk maglubiyetimiz olacak maalesef
          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

Trabzon taraftarı maça gitmiyormuş efendim. bunu diyenler maçları izliyor mu acaba. Bu sene 2 Avniaker macına gittim ve ikisi de eziyetti. Tamam takımımıza canımız feda da bizimki de can be arkadaş. Yaw bi zevk yapalım diye maca gidiyorsun kendi sahanda ortasahayı gecemiyorsun 80dkk ustune 40tl bilete para ver yolu karmaşa eziyetini hiç soylemiyorum.
            Gitmeyene bişey demem lafın kısası bu takım tat vermiyoru geçtim insanın psikolojisini bozuyor. 27 yaşındayım bu kadar ezik bir trabzonspor izlemedim.
            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

erkan zengin zekiye karsi
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzon taraftarı maça gitmiyormuş efendim. bunu diyenler maçları izliyor mu acaba. Bu sene 2 Avniaker macına gittim ve ikisi de eziyetti. Tamam takımımıza canımız feda da bizimki de can be arkadaş. Yaw bi zevk yapalım diye maca gidiyorsun kendi sahanda ortasahayı gecemiyorsun 80dkk ustune 40tl bilete para ver yolu karmaşa eziyetini hiç soylemiyorum.
                Gitmeyene bişey demem lafın kısası bu takım tat vermiyoru geçtim insanın psikolojisini bozuyor. 27 yaşındayım bu kadar ezik bir trabzonspor izlemedim.
                Üstüne bir de hoca memnun olduğunu söylüyor
                Oscar CARDOZO
                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

30 yıldır Trabzonspor maçlarını seyrediyorum kadronun çok daha kötü olduğu zamanları biliyorum ama bukadar ödlek hoca bu kadar ezik futbolun oynandığı bir sezon görmedim. Futboldan soğuttular taraftarı içine ettiler. Seyirci niye gelmiyomuş bi ixirin gidin la neyinizi seyredecek bu insanlar. Eskiden maç başlardı 15 dakka mümkünü varmı rakip takım Trabzon sahasına geçecek hapsolurdu. Şimdi kapan kendi sahana kaleci çıkarırsa yenersin çıkarmazsa düzül gitsin. Böyle hocanında böyle başkanında canı cehenneme

Yorum

İlk olarak İHO-MRA İSTİFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    30 yıldır Trabzonspor maçlarını seyrediyorum kadronun çok daha kötü olduğu zamanları biliyorum ama bukadar ödlek hoca bu kadar ezik futbolun oynandığı bir sezon görmedim. Futboldan soğuttular taraftarı içine ettiler. Seyirci niye gelmiyomuş bi ixirin gidin la neyinizi seyredecek bu insanlar. Eskiden maç başlardı 15 dakka mümkünü varmı rakip takım Trabzon sahasına geçecek hapsolurdu. Şimdi kapan kendi sahana kaleci çıkarırsa yenersin çıkarmazsa düzül gitsin. Böyle hocanında böyle başkanında canı cehenneme
                    Hayın bi giriş oldu
                    Oscar CARDOZO
                    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

Ynt: Trabzonspor - Eskisehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | 24.11.13

Nick güzelmiş

Yorum

Şok sert. taraftar doldu artık adam haklı valla.
                        bize heryer TrabzonSpor

Yorum

Şimdiden söylüyorum Eskişehir karşısında MRA ilkel kafa yapısı ile hiç şansımız yok
                          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

yeneriz bence

Yorum

İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eskişehirspor şu an ligin bence en iyi pas yapan, futbolunu her rakibine kabul ettiren ( şikecileri kendi sahasında oyun olarak ezdiler) takımı. E bizi söylemeye gerek yok. Ver rakibe geç önüne. Ne kadar Çanakkale yi savunabiliriz bilmiyorum ama erken bir gol, bu maçtaki en büyük korkum.
                              Eskişehirin Gençlerbirliği maçını seyrettim.Topla oynama oranlarında birara %70e kadar çıktılar hem de deplasmanda.Üstelik liğin en az gol yiyen takımı.Ancak yine de çok da tehlike yaratamıyorlar.Dolayısıyla gol atma konusunda ve pozisyona girme konusunda mesela bir Sivas değiller.Gol bulmaları çok kolay değil.Hani iki kabız takımın maçı olacak gibi duruyor.Şans,bal,hakem,oynarsa Onur maçın sonucunu belirler.Yoksa sabaha kadar 0-0 biter.

Yorum

bu takımın deplasmanda maç kazanması cok zor. gençler macında 2-0 iken bile rahat deildim ki macı da verdik. 2 senede 2 hocayı bitiren 3.yu de yollayacak olan bu oyuncular. Bu kadro yetersiz fazlasıyla. Eskişehir macı için de hiç umudum yok dugrusu.her sonuç çıkabilir. deplasmanda 2 yıldır dogrudurust mac kazanamayan 5 atıp 11 yiyen takımdan bişey beklenmez. Kaldı ki ilk 5 ve avrupa da cook zor gorunuyor artık..
                                bize heryer TrabzonSpor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X