Bosingwa,Onur,Yusuf olmadan çok zor olacak bu maç.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
Yorum
-
Insallah ozamana kadar onur iyilesir yoksa kaleyi Fatih korumali fatihin 2 ligde tecrübesi var zekinin hic hazirlik maclar diinda oynamamisti sadece uefa da yedek olarak mecburiyet olarak giymisti. Yusuf da iyilesir Hoca henriquenin yerine pafdan 17 yasinda cocuga sans versin inan ona kizdigim kadar kizmamYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
2011-2012 sezonunda yedek kalecimiz Zeki'ydi. UEFA ile ilgisi yok...İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah ozamana kadar onur iyilesir yoksa kaleyi Fatih korumali fatihin 2 ligde tecrübesi var zekinin hic hazirlik maclar diinda oynamamisti sadece uefa da yedek olarak mecburiyet olarak giymisti. Yusuf da iyilesir Hoca henriquenin yerine pafdan 17 yasinda cocuga sans versin inan ona kizdigim kadar kizmamTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Eskişehirspor şu an ligin bence en iyi pas yapan, futbolunu her rakibine kabul ettiren ( şikecileri kendi sahasında oyun olarak ezdiler) takımı. E bizi söylemeye gerek yok. Ver rakibe geç önüne. Ne kadar Çanakkale yi savunabiliriz bilmiyorum ama erken bir gol, bu maçtaki en büyük korkum.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Kompakt futbolu gerçek anlamda oynayan takımlardan biri bu itler.
Üzülerek söylüyorum; pek şansımız yok.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Topu rakibe verip 10 kişi defans, müthiş kademe anlayışımız ile anlımızın akı ile 0-0 beraberlik çıkartacağız inşallah.
Zira yenemiyorsan yenilme, yeniliyorsan en az 3 ye filan tarzı felsefelerimiz mevcut.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Bu maçı izleyeceğimi düşünmüyorum açıkcası...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İzlersin aslanım izlersin izlersiiiinn öyle bir izlersinki hemde nasıl izlediğini sen bile anlamazsınİlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçı izleyeceğimi düşünmüyorum açıkcası...
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum