Çanakkale geçilmez anlayışla sahada mücadele ederiz.Eskişehirli bir oyuncunun kıçına,başına çarparak balına bir gol bulabilirsek eğer ölümüne savunma yapar ve şans melekleride omuzumuzda olursa belki üç puan alırız.Eskişehir favori yalnız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
Önceden totem diye rakipleri favori gösteriyordum ama sonunda gercek oldu.
Ligin topa en az sahip olabilen takimlarinin basindayiz ve eskisehirle oynayacagiz,kimin favori oldugu apacik ortada.
Ancak sans melekleri yanimizda olursa kazanabiliriz aksi durumda cok zor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Şunu başta kabul edelim eskişehir bizden kaliteli br takım. hocanın oyun felsefesi ve kadro sıkıntısından dolayı eskişehir pas olarak şut olarak orta olarak bizden çok çok üstün olacaktır. onur bosingva yusuf gibi oyuncularımız büyük ihtimal oynayamayacak fakat bu sezon içeride hiç yenilmedik. hoca şu takıma göre müthiş işler yaptı eskişehiri gol bulabilirsek eksiklere rağmen devireceğimizi düşünüyorum.
Yorum
-
haftaya kimi oynatacak şimdi hoca bosigwada yok eskişehir kalbura çevirir bizi yazıklar olsun bu topçulara
bence haftaya bu şekilde çıkacak eskişehir maçına
....................................zeki..............................
zeki................mustafa...........bamba..............kadir
.................zokora....................colman.................
malouda....................................................olcan
.................................adrian............................
................................henrique.........................
sakat ve cezalılar da bu takımın değişmezleri düşünsenize
onur yusuf bosigwa çok arayacaz bunları
Yorum
-
Allah bize güc kuvvet versin.Hic kolay olmayacak bizim acimizdan 90dk boyunca ezecekler bizi yani öyle gözüküyor.Belki kontradan atariz bir tane ama yok yok hic düsünmek istemiyorum.Hocamiz gene defansif oynatacak,henrike ve digerleri sac bas yolduracak.....
Trübünler gene bos olacak,millet cekirdek citlatacak,gol yedikten sonra herkez susacak,gol atilinca iki dakikaligina tezehürat olacak,sonunda Ts sansli ise bir puan alacak ve herkez küfür edip eve gidecek.
Millet iki üc gün üzgün olacak ve gelecek mac icin gün sayacak.....
Yorum
-
ben şunu diyorum bosigwa tamam da ben maloudadan bir şey anlamadım
adam bence çok yetersiz top sürüp adam geçemiyor ikinci yarı oyundan düşüyor
malouda yerine hızlı çevik bir kanat oyuncusu alsaydık daha iyi değilmiydi
bu malouda kendini toplar mı onu bilemem ama
hoca ne yapsın baskı altında olduğunu tahmin ediyorum yedek bıraksa diyecekler malouda var oynatmıyor
bence oynatmamazlık yapamaz ama yarı devre oynatmalı bence
bir tek malouda değil ki henrique aynı adrian aynı zokora aynı
bir maç varlar diğer maçta ikinci yarıda oyunda yoklar ne koşuyorlar ne atak yapıyorlar ne press yapıyorlar
Yorum
-
Ertugrul Saglam'a karsi isimiz cok zor.
Ne alaka? Yabancilara bu sekilde yaklasmasi bence cok olumlu ve medenice. Incili tutmak veya okumak günah degil ki.İlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefilozof hocamız incilden birkaç bölüm daha okuyup gelir inşallah maça
..En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 11.11.2013, 00:13.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyenilecez garantide tek dileğim var bir kırmız karta daha dayanamam
kadro bütünlüğü olsa bu kadar kötü değiliz ama kadro bütünlüğü yok her maçta daha kötü oynuyoruz güç kaybediyoruz

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum