Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbol dehası hocamızın açıklaması acaba ''1 puan için mücadele edeceğiz'' mi olacak yoksa ''Rakibimiz favori mağlup olmamak için oynayacağız'' mı olacak merakla bekliyorum

Yorum

• Yahu yensek ne olacak en fazla 2-3 maç üst üste ondan sonra yenil..Seri galibiyetler almadan bu takımdan kimse ümitlenmesin.
      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu yensek ne olacak en fazla 2-3 maç üst üste ondan sonra yenil..Seri galibiyetler almadan bu takımdan kimse ümitlenmesin.
        Keske öyle olsa. Iki mac kazan, sonra iki mac puan kaybet, diyelim bir maglubiyet, bir beraberlik. Ediyor sana 17 galibiyet ve 8 beraberlik, etti toplam 59 puan. 59 puan neyimize yetmedi? Dogru Trabzonspor her maci kazanmasi lazim.
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• yeneriz,maç sonu,kolbastı yaparız,sonraki hafta maç sonu cenaze marşıyla uğurlanırız...
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Hiç umutlanmayacağım diye söz veriyorum kendime ama formayı renkleri görünce inanç geliyor yine.

Öyle bir haldeyim işte
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hiç umutlanmayacağım diye söz veriyorum kendime ama formayı renkleri görünce inanç geliyor yine.

Öyle bir haldeyim işte
              Tribündeyken bana olanı özet geçtin bir bakıma...
              Takım sahaya çıkana kadar hiç oralı olmam...
              Ama ne zaman ki formayı görürüm, ister istemez ayağa kalkarım, heyecanlanır alkışlamaya başlarım...
              Bu hiç bir zaman değişmedi.
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tribündeyken bana olanı özet geçtin bir bakıma...
                Takım sahaya çıkana kadar hiç oralı olmam...
                Ama ne zaman ki formayı görürüm, ister istemez ayağa kalkarım, heyecanlanır alkışlamaya başlarım...
                Bu hiç bir zaman değişmedi.
                Hepimiz hastayız
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Kaybederiz.

Giray oynarsa fark yeriz.
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Ertugrul Sağlam bizim sağdaki cevheri görürse olacakları düşünmek istemiyorum
                    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• AW: Trabzonspor - Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | 24.11.13 - 19.00

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hiç umutlanmayacağım diye söz veriyorum kendime ama formayı renkleri görünce inanç geliyor yine.

Öyle bir haldeyim işte
                      Aynen kardesim

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Yorum

• Eskisehir iyi bir takim saglam bir takim ama kazanmaya mecburuz bunun lami cimi yok.

Oyuncular g.birligi macindaki rezaleti önümüzdeki 2 mactan 6 puan alarak telafi etmek zorundalar.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• orta alana acilen takviye çok iyi seçimle colmandan daha istekli daha iyi 2 oyuncu almak zorundayız bence bu iş maharet ister her yer taranmalı iyice araştırma yapılmalı 2 oyuncu her şeyi değiştirir forvetten bile önemli

Yorum

• Alırız.

Yorum

• 90 dk defans yapacağız
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Şimdiye kadar 1-0 ken rahat değildk artik 2-0 oluncada rahat olmayacağiz. . .
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X