Futbol dehası hocamızın açıklaması acaba ''1 puan için mücadele edeceğiz'' mi olacak yoksa ''Rakibimiz favori mağlup olmamak için oynayacağız'' mı olacak merakla bekliyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
Keske öyle olsa. Iki mac kazan, sonra iki mac puan kaybet, diyelim bir maglubiyet, bir beraberlik. Ediyor sana 17 galibiyet ve 8 beraberlik, etti toplam 59 puan. 59 puan neyimize yetmedi? Dogru Trabzonspor her maci kazanmasi lazim.İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu yensek ne olacak en fazla 2-3 maç üst üste ondan sonra yenil..Seri galibiyetler almadan bu takımdan kimse ümitlenmesin.
Yorum
-
Hiç umutlanmayacağım diye söz veriyorum kendime ama formayı renkleri görünce inanç geliyor yine.
Öyle bir haldeyim işte
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Tribündeyken bana olanı özet geçtin bir bakıma...İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç umutlanmayacağım diye söz veriyorum kendime ama formayı renkleri görünce inanç geliyor yine.
Öyle bir haldeyim işte
Takım sahaya çıkana kadar hiç oralı olmam...
Ama ne zaman ki formayı görürüm, ister istemez ayağa kalkarım, heyecanlanır alkışlamaya başlarım...
Bu hiç bir zaman değişmedi.
Hamiş
Yorum
-
Hepimiz hastayızİlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribündeyken bana olanı özet geçtin bir bakıma...
Takım sahaya çıkana kadar hiç oralı olmam...
Ama ne zaman ki formayı görürüm, ister istemez ayağa kalkarım, heyecanlanır alkışlamaya başlarım...
Bu hiç bir zaman değişmedi.

BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
AW: Trabzonspor - Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | 24.11.13 - 19.00
Aynen kardesimİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç umutlanmayacağım diye söz veriyorum kendime ama formayı renkleri görünce inanç geliyor yine.
Öyle bir haldeyim işte
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum