Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Penaltısız 60. maçımızı oynadık.
    28 Mart 2012

YANİ 45 hafta
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ofansif yönü zayıf takımları kolay geçiyoruz ofansif yönü güçlü takımlara tökezliyoruz
      bence girdiğimiz pozisyonları kaçırdığımız da kaybediyoruz
      ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence girdiğimiz pozisyonları kaçırdığımız da kaybediyoruz
        Bence verdiğimiz pozisyonları Onur kurtarınca puan yada puanlar alıyoruz
        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bakiyorumda herkes yalnis anlamis adam tam tamina kalan 7 mac icin maks 8 puan hedefliyor zor deplasmanlarda beraberlige raziyiz demeye getiriyor .tekrar tekrar izledim

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk
          lig sonuna kadar kalan 24 maç için 22-25 puan hesaplıyor bence. mantık çerçevesinde bir hesap olmuş...
          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence verdiğimiz pozisyonları Onur kurtarınca puan yada puanlar alıyoruz
            her ikisi üst üste geldiğinde de fark oluyor

ortsa sahamız diğer her bölgeden daha sorunlu olmaya başladı malesef
            4-5-1 de

orta bölüm çok yetersiz alıyor
            işin kötüsü bazı maçlar iyi oynayıp ümit veriyorlar
            ha oldu olacak diye bekliyoruz

adrian - colman - soner - aykut - a. kadir
            çok yetersiz kalıyor ya formsuz ya yetersiz

boss------- mustafa--------aykut---------olcan
            ----------------------zokora--------------------
            yusuf ------ --- ? ----------- ? ---------maluda
            ----------------------henri -----------------------

yedek:

kalması gerekenler
            kadir - adrian - a.kadir- soner - emre

gitmesi gerekenler
            colman - janko - bamba - alanzinho - aykut -

tansfer :
            1 golcü
            2 orta saha
            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

Yorum

• boss------- mustafa--------aykut---------kadir
              ----------------------zokora--------------------
              yusuf ------ --- ? --------- maluda------ olcan
              ----------------------henri -----------------------

bu şekilde de olabilir

Yorum

• Ortada sevinilecek bir durum yok. Rezil ve kepaze halimiz devam ediyor.
                Siz buna futbol mu diyorsunuz ? Elazığspor'a karşı bile kontra futbol oynuyorsun.

Her maç Onur kurtarıyor seni, utanmazlar..
                Ama birileri oyundan memnundur.

Rakip ligin en zayıf takımı..
                Zaten güçlü rakipler 3-4 tane atıyor sana

Yorum

• Çok iyimser olmaya çalışıyoruz ama Hoca ilk devre sonu 22-25 puanda bitirmeyi kastetti.

Devre arası transferlerle muhtemelen 30 puan gibi hesaplayıp 52-55 puanla ilk 5'te olmayı hedefliyor.

Kalan 7 maçta 8 puan 2G-2B-3M gibi hesaplıyor belli ki.

Fena pot kırmış.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

4-0 galip gelen bir takımın kalecisi beş yıldız alıyorsa durup iyice düşünmek gerek.
                    Kardeşim kaleci penaltıyı kurtardı, akabinde penaltıdan seken topu da çıkardı. Heralde 5 yıldız verecekler...

Tamam takım iyi futbol oynamıyor ama dün akşam Elazığ da döktürmedi sahada...

Abartmayın lütfen.

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      MRA nın puan hesabını anlayabilen var mı? İlk yarı sonu 22-25 puan diyor. Mevcutta 17 puansak kalan 7 maçta 5-8 puan mı hedefliyoruz ??????

http://www.ligtv.com.tr/haber/amacimiza-ulasacagiz
                      Orada bi saçmaladı, 32-35 mi demek istedi acaba, 7 maçta 15-17 puan demek, daha gerçekçi...

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ortada sevinilecek bir durum yok. Rezil ve kepaze halimiz devam ediyor.
                        Siz buna futbol mu diyorsunuz ? Elazığspor'a karşı bile kontra futbol oynuyorsun.

Her maç Onur kurtarıyor seni, utanmazlar..
                        Ama birileri oyundan memnundur.

Rakip ligin en zayıf takımı..
                        Zaten güçlü rakipler 3-4 tane atıyor sana
                        Kaç tane takım 3-4 tane atmış Trabzonspor'a bir açıklarmısın.

Yorum

4-0 galip gelen bir takımın kalecisi beş yıldız alıyorsa durup iyice düşünmek gerek.
                          Hocam bizim taraftar ileriyi göremez, sadece bugüne bakar

Yorum

• Oyuncu kalitesi hala çok kötü demek ki, kompak oyun dedikleri maalesef çok ezik bir futbol ve ancak bunu oynayabiliyoruz. Skor Onur'un oynadığı futbola çok bağımlı.

Yorum

• Girayın penaltısını tartışmayın abi dünyanın her yerinde pozisyon penaltı bu kadar dengesiz giriş olamaz..

Kadir umduğumdan çok iyiydi sırf onun için maçı izledim..

Adrian başta istekli gibi basladı sonra söndü..

Soner çok büyük hayal kırıklığı..

Henrique-Olcan akıllı oynamıyolar ama hırslı oynadıkları için onlara bir şey diyemiyorum..

Malouda-Zokora 2-3 maçtır zorlamıyolar toparlamaları lazım..

Onur bildiğimiz gibi..
                              aynen aynen

Yorum

• Onur dün güzel kurtarışlar yaptı evet ama penaltı pozisyonun haricinde %100 lük bir pozisyon varmıydı?
                                Ben maçı misafirlerden ötürü sağlıklı izleyemedim ama gördüğüm kadarıyla 2-3 tane kurtarışı vardı. Oda olabilecek bir şey...

Bu oyun yapısı ile bizim rakibi boğmamız kendi sahasında hapsetmemiz beklenemez. Öyle bir yapıda oyun stilimiz yok.
                                Ama onun haricinde dün sahada geçen haftalara nazaran daha iyi işler yaptı hoca ve oyuncular...
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X