Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
bence girdiğimiz pozisyonları kaçırdığımız da kaybediyoruzİlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleofansif yönü zayıf takımları kolay geçiyoruz ofansif yönü güçlü takımlara tökezliyoruzceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
Bence verdiğimiz pozisyonları Onur kurtarınca puan yada puanlar alıyoruzİlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence girdiğimiz pozisyonları kaçırdığımız da kaybediyoruzÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
lig sonuna kadar kalan 24 maç için 22-25 puan hesaplıyor bence. mantık çerçevesinde bir hesap olmuş...İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakiyorumda herkes yalnis anlamis adam tam tamina kalan 7 mac icin maks 8 puan hedefliyor zor deplasmanlarda beraberlige raziyiz demeye getiriyor .tekrar tekrar izledim
Sent from my SCH-I535 using TapatalkBen Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
her ikisi üst üste geldiğinde de fark oluyorİlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence verdiğimiz pozisyonları Onur kurtarınca puan yada puanlar alıyoruz
ortsa sahamız diğer her bölgeden daha sorunlu olmaya başladı malesef
4-5-1 de
orta bölüm çok yetersiz alıyor
işin kötüsü bazı maçlar iyi oynayıp ümit veriyorlar
ha oldu olacak diye bekliyoruz
adrian - colman - soner - aykut - a. kadir
çok yetersiz kalıyor ya formsuz ya yetersiz
boss------- mustafa--------aykut---------olcan
----------------------zokora--------------------
yusuf ------ --- ? ----------- ? ---------maluda
----------------------henri -----------------------
yedek:
kalması gerekenler
kadir - adrian - a.kadir- soner - emre
gitmesi gerekenler
colman - janko - bamba - alanzinho - aykut -
tansfer :
1 golcü
2 orta sahaceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
Yorum
-
boss------- mustafa--------aykut---------kadir
----------------------zokora--------------------
yusuf ------ --- ? --------- maluda------ olcan
----------------------henri -----------------------
bu şekilde de olabilirceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
Yorum
-
Ortada sevinilecek bir durum yok. Rezil ve kepaze halimiz devam ediyor.
Siz buna futbol mu diyorsunuz ? Elazığspor'a karşı bile kontra futbol oynuyorsun.
Her maç Onur kurtarıyor seni, utanmazlar..
Ama birileri oyundan memnundur.
Rakip ligin en zayıf takımı..
Zaten güçlü rakipler 3-4 tane atıyor sana
Yorum
-
Çok iyimser olmaya çalışıyoruz ama Hoca ilk devre sonu 22-25 puanda bitirmeyi kastetti.
Devre arası transferlerle muhtemelen 30 puan gibi hesaplayıp 52-55 puanla ilk 5'te olmayı hedefliyor.
Kalan 7 maçta 8 puan 2G-2B-3M gibi hesaplıyor belli ki.
Fena pot kırmış.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Kardeşim kaleci penaltıyı kurtardı, akabinde penaltıdan seken topu da çıkardı. Heralde 5 yıldız verecekler...İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4-0 galip gelen bir takımın kalecisi beş yıldız alıyorsa durup iyice düşünmek gerek.
Tamam takım iyi futbol oynamıyor ama dün akşam Elazığ da döktürmedi sahada...
Abartmayın lütfen.
Yorum
-
Orada bi saçmaladı, 32-35 mi demek istedi acaba, 7 maçta 15-17 puan demek, daha gerçekçi...İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMRA nın puan hesabını anlayabilen var mı? İlk yarı sonu 22-25 puan diyor. Mevcutta 17 puansak kalan 7 maçta 5-8 puan mı hedefliyoruz ??????
http://www.ligtv.com.tr/haber/amacimiza-ulasacagiz
Yorum
-
Kaç tane takım 3-4 tane atmış Trabzonspor'a bir açıklarmısın.İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtada sevinilecek bir durum yok. Rezil ve kepaze halimiz devam ediyor.
Siz buna futbol mu diyorsunuz ? Elazığspor'a karşı bile kontra futbol oynuyorsun.
Her maç Onur kurtarıyor seni, utanmazlar..
Ama birileri oyundan memnundur.
Rakip ligin en zayıf takımı..
Zaten güçlü rakipler 3-4 tane atıyor sana
Yorum
-
Hocam bizim taraftar ileriyi göremez, sadece bugüne bakarİlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4-0 galip gelen bir takımın kalecisi beş yıldız alıyorsa durup iyice düşünmek gerek.
Yorum
-
Girayın penaltısını tartışmayın abi dünyanın her yerinde pozisyon penaltı bu kadar dengesiz giriş olamaz..
Kadir umduğumdan çok iyiydi sırf onun için maçı izledim..
Adrian başta istekli gibi basladı sonra söndü..
Soner çok büyük hayal kırıklığı..
Henrique-Olcan akıllı oynamıyolar ama hırslı oynadıkları için onlara bir şey diyemiyorum..
Malouda-Zokora 2-3 maçtır zorlamıyolar toparlamaları lazım..
Onur bildiğimiz gibi..aynen aynen
Yorum
-
Onur dün güzel kurtarışlar yaptı evet ama penaltı pozisyonun haricinde %100 lük bir pozisyon varmıydı?
Ben maçı misafirlerden ötürü sağlıklı izleyemedim ama gördüğüm kadarıyla 2-3 tane kurtarışı vardı. Oda olabilecek bir şey...
Bu oyun yapısı ile bizim rakibi boğmamız kendi sahasında hapsetmemiz beklenemez. Öyle bir yapıda oyun stilimiz yok.
Ama onun haricinde dün sahada geçen haftalara nazaran daha iyi işler yaptı hoca ve oyuncular...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum