Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berk Eren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son 8 macda 22-25 demek istedi..
    3x8=24
    1 puanı kim verecek
    adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu ana kadar en beğendiğim Bosingwa...

derken Yusuf'la 1-0 öne geçtik.

.
      İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      22-25 puan hedefimiz dedi hoca
      kalan maç 7 tamamını alsan 21 puan yapıyor nası yani?
      Suan 14 puanimiz.. Tümü ile 22-25 puan diyor mra!

Yorum

• İlk olarak Szym Kowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bilica'yı bizim taraftarlar yumruklamış diyorlar doğru mudur?
        Sanmıyorum, o eskidendi...Keşke öyle olsa.
        Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoca nediyor 22 25 puan hedefimiz var sacmaliyor resmen
          Ligde tutunma hedefimiz var bunuda basaracagiz riyor sok ustune sok
          Harbiden dinden imandan cikartiyor beni ulan mra misin ne madanozsun nedemek Koca Trabzonsporua 22 puan hedef koymak lige tutunmak biz derken bidi vidi efiyodunuz alin size hocaniz soyliyor hedefi ligde kalmak.Bu adam Trabzonspordan derhal uzaklastirilmalidir.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• sikeci yalamasi elazigspora diz kapagina kadar geciren Trabzonsporumu tebrik ediyorum..

Yorum

• 22 puan hedef, ligde tutunmak amaç, legia beraberliği iyi. ciddi misiniz bu laflar dökülüyo mu harbiden hocanın ağzından... abi komiklik şaka filan mı yapmaya çalışıyor bu adam?
              #

Yorum

• abi yeter ya. mustafa akçay maç sonu değerlendirmesi:

* 7 hafta kalmış ilkyarının bitmesine 22-25 puan beklentimiz var diyor. Bu nasıl bir gaf ya.
                * Legia maçı içinde berabere kalabilirsek iyi olur diyor.

Bu nedir böyle ya? MRA artık istifa diyenler arasına bende katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak yenimakale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi yeter ya. mustafa akçay maç sonu değerlendirmesi:

* 7 hafta kalmış ilkyarının bitmesine 22-25 puan beklentimiz var diyor. Bu nasıl bir gaf ya.

puan beklentisi konusunda bariz sacmalamis ama legia macindan alinacak 1 puan bencede fena degil.

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3x8=24
                    1 puanı kim verecek
                    25i yanlis dedi.8 macda 22veya 24 puan hedefliyoruz diyecekti diyemedi.
                    Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                    Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak Szym Kowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      22 puan hedef, ligde tutunmak amaç, legia beraberliği iyi. ciddi misiniz bu laflar dökülüyo mu harbiden hocanın ağzından... abi komiklik şaka filan mı yapmaya çalışıyor bu adam?
                      Ben de şaka derdim hep, hani abartılma var felan diyordum.. Ama bugün resmen canlı yayında üstelik bize baştan başa düşman olan lig tv de!!!

Yorum

• yukarıya tutunmak anlamında dedi diyeceğim ama, 25 puan çok az kalır, 30 civarında olmamız lazım.

Yorum

• beyler hesaplamaya belki uefa maçlarını da ekledi.sakin
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• malum sınav haftası izleyemedim maçı kim nasıldı özellikle kadir ne alemde ?

Yorum

• Hocanın kafasının karışık olduğu belli.. Ondaki kafa kaırşıklığı bize de fazlasıyla yansıyor..

Hakem her ne kadar ilk yarıda penaltımızı vermese de sonrasında öne geçtik ve öne geçmemize rağmen maçı kopartamadık uzun süre. Hem de Elazığ gibi bir rakip karşısında...Penaltı kırılma noktası oldu..

Kadir'in asisti, Emre'nin golleri özgüvenleri adına sevindirici.

Bamba'nın Kıbrıs'ta yaptırdığı acemi işi penaltının bi benzerini Giray yaptırdı.. Bamba'nınkine talihsizlik diyebiliriz ama Giray kendine ykaışanı yaptı.. Giray bu...Rusların Giray, Portekizlilerin Henrique aşkları devam ediyor olsa keşke...
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak yenimakale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi yeter ya. mustafa akçay maç sonu değerlendirmesi:

Geriye kalan maçları kastetmiştir..Hemen celallenmeyin..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X