Hoca nediyor 22 25 puan hedefimiz var sacmaliyor resmen
Ligde tutunma hedefimiz var bunuda basaracagiz riyor sok ustune sok
Harbiden dinden imandan cikartiyor beni ulan mra misin ne madanozsun nedemek Koca Trabzonsporua 22 puan hedef koymak lige tutunmak biz derken bidi vidi efiyodunuz alin size hocaniz soyliyor hedefi ligde kalmak.Bu adam Trabzonspordan derhal uzaklastirilmalidir.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
22 puan hedef, ligde tutunmak amaç, legia beraberliği iyi. ciddi misiniz bu laflar dökülüyo mu harbiden hocanın ağzından... abi komiklik şaka filan mı yapmaya çalışıyor bu adam?
22 puan hedef, ligde tutunmak amaç, legia beraberliği iyi. ciddi misiniz bu laflar dökülüyo mu harbiden hocanın ağzından... abi komiklik şaka filan mı yapmaya çalışıyor bu adam?
Ben de şaka derdim hep, hani abartılma var felan diyordum.. Ama bugün resmen canlı yayında üstelik bize baştan başa düşman olan lig tv de!!!
Hocanın kafasının karışık olduğu belli.. Ondaki kafa kaırşıklığı bize de fazlasıyla yansıyor..
Hakem her ne kadar ilk yarıda penaltımızı vermese de sonrasında öne geçtik ve öne geçmemize rağmen maçı kopartamadık uzun süre. Hem de Elazığ gibi bir rakip karşısında...Penaltı kırılma noktası oldu..
Kadir'in asisti, Emre'nin golleri özgüvenleri adına sevindirici.
Bamba'nın Kıbrıs'ta yaptırdığı acemi işi penaltının bi benzerini Giray yaptırdı.. Bamba'nınkine talihsizlik diyebiliriz ama Giray kendine ykaışanı yaptı.. Giray bu...Rusların Giray, Portekizlilerin Henrique aşkları devam ediyor olsa keşke...
Yorum