0-0 da olsa net golleri kaçıran bizdik golcümüz olmadığı için berabere bitti maç yoksa ilk yarıdan maç zaten kopardı. Adam yok ne yapalım. Kırmızıdan sonra da normal takım kalitesi belli olduğu için 1 puanı kurtarmaya çalıştık. Sivasın bizim kadar net kaleciyle karşı karşıya kaçırmış olduğu pozisyonları yok. Sadece uzaktan şutlar ve duran toplardaki karanbolleri var. Kötü değil yani. Şansızdık atsak maç kopar giderdi atamadı HENRQUE
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta
Daraltma
X
-
Biraz akıllı olmamız lazım. şimdi bu kadro geçen yılki kadroyla aynı değil mi ? geçen yıl bizi rezil eden kümede zor tutunduğumuz, videoton denen takıma elenmemizi sağlayan bu kadro değil mi. ne şenol hoca ne tolunay hoca bu kadroyla hep hüsrana uğradı. hocaya yüklenmek gerçekten anlamsız. eğer haddimizi bilmezsek zor durumlara düşeriz şuan hoca gerek ligde gerek avrupada oldukça başarılı. biraz uyanık olun aykut akgünle henrique ile mustafa ile zeki ile giray ile yapabileceğimizin en iyisini yapıyoruz. hoca savunma futboluna devam eder umarım ligin kadro olarak en kötü 5 takımından biriyiz uyanık olun fazla bir şey bekleyip hocayı takımı baskı altına almaynı.En son derry61 tarafından düzenlendi; 20.10.2013, 23:19.
Yorum
-
Sol bek oynatacağın adamın on yıl önce de sol bek oynuyor olması lazımdır ve ha keza her mevki için böyle. Türk futbolunun en büyük sorunu budur, hocaların fantazileri ve devşirme futbolcularİlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sol bekte sadece Kadir Keleş olur...Başka kimse olmaz..
Yorum
-
değişiklikler ile ilgili yorumumu Mustafa Reşit Akçay başlığında yapmıştım, buraya da alıntılayayımİlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca iyi diyen arkadaşlar varsa eğer, onlara soruyorum.
Zeki Yavru-Adrian değişikliğinin bana mantıklı bir açıklamasını yaparlarsa çok sevinirim.
Açıklama yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
İlk olarak se_mah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKırmızı karttan önceki değişikliği beğendim. Forvet çıkardık ama Malouda-Yusuf-Adrian üçlüsünü öne sürdük tam da bu değişikliğin sonuçlarını görecekken Mustafanın kırmızısı planı bozdu. Zeki-Adrian değişikliği yerine ise Emre Güral-Adrian ya da Emre Güral-Malouda değilikliği olabilirdi, ama Zeki değişikliği takım 10 kişi iken yapıldığı için kabul edilebilir.
Yorum
-
Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Maç Sonucu...
Biri Hocaya bu takıma acil çok iyi santrafor , solbek, ortasaha alınması gerektiğini söylesin... Stoperden geçtim.. Forvete de Muhammet mis gibi olur.İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
Trabzonspor: Son 30 dakikayı 11 kişi oynaması gerekirken 10 kişi oynadı.İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor : Yenemeyeceksen yenilmeyeceksin.
Fenerbahçe : Yenilmeyeceksen yeneceksin.
Şikeciler: Koca 45 dakikayı 10 kişi oynamaları gerekirken 11 kişi oynadılar....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor: Son 30 dakikayı 11 kişi oynaması gerekirken 10 kişi oynadı.
Şikeciler: Koca 45 dakikayı 10 kişi oynamaları gerekirken 11 kişi oynadılar....
ama alintilanan yazi da dogru, ikisi farkli seyler ikisi de dogru
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
MRA hala istifa etmemiş hayret...neyi bekliyor acaba...bi gün basit bi takımdan 5 yemeyi mi.?! adamda taktik anlayış motivasyon sinerji hiç bir şey yok. taktik demek sadece oyuncu çıkar yerine onu al bunu al değil. kaç haftadır bilinmez bi taktikle oynuyoruz. nasıl gol atacağımız belli değil ne bir verkaç taktiği var, ne bir adam adama savunma var ne bir topa basma taktiği var ne bir orta kafa gol şut organizasyonu var.ben anlamadımki hala bu hocayı niye tutuyorsunuz. MRA yı destekleyen arkadaşlardan desteklemelerinin nedenini paylaşmalarını istiyorum. benim görmediğim ne var acaba.?!
Yorum
-
Net pozisyonlara girdikde hepsi kontra atak
Trabzonspor zevk vermiyor
Ersun Yanal döneminden sonra(Şenol hocanın ilk yılınıda katabiliriz)
rakibi baskı altına alan pas yapan sürekli pozisyona giren Trabzonspor malesef göremedikSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk yarı skoru net 3-0 olmalıydı...İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaçan pozisyonlara bakıyorum, oyle boyle değil yani, ilk yarı 2-3 farkla bitmeliymiş.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Çok net....
Ama çok iyi değildik yine....
Sorun da değil,kötü oynayalım, yeter ki maçı alalım diyoruz ama enteresan oyuna müdahaleler oluyor....
Anlam veremiyorum....
Ben hala aynı yerde kaldım....
20 dakika forvetsiz oynuyorsun,hadi skoru korumaya çalışıyorsun diyeli(o da ayrı bir rezillik),yahu o zaman 5 dakika kala Emre'yi niye sokuyorsun?.....
Mantığı nedir?
Anlayamıyorum....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum