Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gekasi dami alamazdik,kalu ucheyi demi alamazdik o kadar battik mi biz?

En büyük düsman kendi icindeki düsmandir,tff ve sb ye kizmaya gerek yok kötü yönetildik,yönetiliyoruz.
    Gekas'i bastan beri de o barrios traore hüsranlarindan sonra da alalim demistim, neymis efendim o kadar isimden sonra Gekas bizi kesmezmis, Henrique kessin o zaman Gekas kesemiyormus (Henrique'yi begenmeme ragmen)
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu maç için konuşuyorum, hakem aleyhimize ne yaptı bugün.
      Verdiği kırmızı kart kararı doğru, verilmediği söylenen penaltının aynısını Sivas'a da vermedi.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu maç için konuşuyorum, hakem aleyhimize ne yaptı bugün.
        Verdiği kırmızı kart kararı doğru, verilmediği söylenen penaltının aynısını Sivas'a da vermedi.
        Yaşar,Yumlu'nun kartı kırmızı çok ağır karar....
        Statta da aynı şeyi demiştim...
        Acaba yanıldım mı diye şimdi bir daha baktım....

Alakası yok kırmızıyla bence.....
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• arkadaşlar iyi akşamlar mra hocaya her zaman saygı duydum kararlarına ama bu akşam henriquenin yerine neden orta saha aldı forvetsiz sivasa nasıl gol atmayı düşündü merak ediyorum neyse henrique o pozisyonda trabzonsporun menfaatlerini kendi menfaatleri üzerinde tutsaydı şimdi büyük ihtimal galibiyeti konuşuyorduk

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu maç için konuşuyorum, hakem aleyhimize ne yaptı bugün.
            Kirmizi kartin nesi dogru,adam kene gibi yapismisti mustafaya o da dogal bir hareketle kurtulmak icin o hareketi yapti bence kirmizi degil.

Ilk yariya tek bir dakika eklemedi,ayrica takdir haklarini cogu kez sivasdan yana kullandi bu adam bir Trabzonspor düsmanidir.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bu ülkenin adaleti yerin dibine Batsın. Mustafayi refleksinden oturu disari atan hakem bir tarafta fb maçında yerde yatan adami tekmeleyen her maçta hakeme kufreden caneri atamayan hakem. Bir hafta oncesinden fenere ayar çekilen erciyes forveti. Tiksiniyor igreniyorum bu olanlardan. Guya lig takip ediyoruz bizde.

Yorum

• caner denen herif,hala bu ligde kırmızı kart görmemiş bir adam.....
                Çıldıracağım arkadaş....
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herhangi bir maçta skoru ne olursa olsun, eğer rakip kaleci topu ayağından çıkarmazsa maç o skorla biter. 1 tane adam gibi basan oyuncumuz yok, bu nedenle zaman su gibi akıyor bizim maçlarda.
                  umut bulut yapıyordu. ona da biz yapmadığımızı bırakmadık.

Yorum

• Gençlerbirliği 5 gol
                    Kayserispor 5 gol
                    Bursaspor 5 gol
                    Karabük 6 gol
                    Erciyes 6 gol
                    Trabzonspor 6 gol

İşte bunlar hep 4-6-0 zihniyeti
                    Bordomavi.net

Yorum

• ya arkadaşlar bencede kırmızı abartılı karar ama hep ts olur böyle durumlar onu geçelim
                      ya bizim mustafanın salaklığına ne demeli hakem düdük çalmış ne diye debeleniyorsun sanki adam seni tutmuş kurtulsan kırmızı verecek tam bir acemi işi yaptı bedelini takım ödedi

ben hakem yerine takımı konuşalım diyorum
                      bu henriqueye verilen şans artık yetmez mi yani şu emre gürala şans tanınması gerkmez mi

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gençlerbirliği 5 gol
                        Kayserispor 5 gol
                        Bursaspor 5 gol
                        Karabük 6 gol
                        Erciyes 6 gol
                        Trabzonspor 6 gol

İşte bunlar hep 4-6-0 zihniyeti
                        Puanlari da yazmayi unutma ama.

Bu arada lig tv bizim macin özetlerini verdi mi renkdaslar?
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Mustafanın hareketi kırmızı kart kesinlikle değil..O son dirsek kendine avantaj sağlamak amacıyla adamın önüne kondu adama süratli bir şekilde gitmedi..Fırat Aydınus bir önceki hareketin etkisinde kaldı zamanında düdüğü çalsa maçın en iyi adamı oyun dışında kalmayacaktı..Ama bizim hocanın zaten kazanma gibi bir düşüncesi olmadığından Mustafa atılmasada zaten kazanamazdık..

Yorum

• Gol atamıyorsun üstüne gol atacak adamı da oyundan alıp sahaya ortasaha oyuncusu sürüyorsun.
                            Bordomavi.net

Yorum

• Ynt: Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Maç Sonucu...

İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaşar,Yumlu'nun kartı kırmızı çok ağır karar....
                              Statta da aynı şeyi demiştim...
                              Acaba yanıldım mı diye şimdi bir daha baktım....

Alakası yok kırmızıyla bence.....

İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kirmizi kartin nesi dogru,adam kene gibi yapismisti mustafaya o da dogal bir hareketle kurtulmak icin o hareketi yapti bence kirmizi degil.

Ilk yariya tek bir dakika eklemedi,ayrica takdir haklarini cogu kez sivasdan yana kullandi bu adam bir Trabzonspor düsmanidir.
                              Hakem faulü çalmıs, Mustafa o hareketi yapmamalıydı diyorum, yaparsa ve kartı yerse hıç bir şey diyemezsin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gol atamıyorsun üstüne gol atacak adamı da oyundan alıp sahaya ortasaha oyuncusu sürüyorsun.
                                Teoride gol atacak adam :-) Pratikte atacağı yok pek ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X