Kimin girmesini bekliyosunuz? Klübede topçu mu var kim girecek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta
Daraltma
X
-
buna ses yok çünkü itilen bizim futbolcumuzİlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle%100 penaltıcılar bu %kac penaltı?Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
yok hoca..size göre birşey yapmıyor zaten...hoca büyük üstad......İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMRA ne yaptı şimdi ?
Cidden komik bu adam.
Trabzon'u bitirmek için gelmiş.....
abdulkadir zekiye veriyor zeki nereye:=)
öldürecekler beni yeminle....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Bu da bahane mi Emre Güral ve Soner varken Zeki giriyor hala kadro derinliği yok. Bu mra futbol yoksunuİlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadromuz derin değil ki, yedekten sokacak oyuncu sıkıntısı kaç hafta önceden bariz belliydi..
Yorum
-
By maclik birsey demeyecegim dedimde Adrian cikar mi Arkansas seen Basil bir hocasin vasifsiz simdi Sivas olumune saldiracak nasil dayanacaksin.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10dk top oynadik eskiye donduk yineAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Çok ilginç yöntemleri var yıllardır maç izliyorum böyle değişiklikleri Ziya Doğan bile yapmazdı.İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok hoca..size göre birşey yapmıyor zaten...hoca büyük üstad......
Trabzon'u bitirmek için gelmiş.....
abdulkadir zekiye veriyor zeki nereye:=)
öldürecekler beni yeminle....Bordomavi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum