Lazio maçındaki ilk yarı futboluyla şu ligde içerde yenemeyeceiğimiz takım yok. Tabi ki önemli olan o futbolu oynayabilmek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta
Daraltma
X
-
Öyle ama,İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLazio maçındaki ilk yarı futboluyla şu ligde içerde yenemeyeceiğimiz takım yok. Tabi ki önemli olan o futbolu oynayabilmek...
Lazio ve Kayseri maçlarının 2. yarı futboluyla da bizi yenemeyecek takım yok. Buna şikebahçe maçının tamamını da ilave edebiliriz.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
ama üç maçta da yenilmedikİlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle ama,
Lazio ve Kayseri maçlarının 2. yarı futboluyla da bizi yenemeyecek takım yok. Buna şikebahçe maçının tamamını da ilave edebiliriz.
kaderin cilvesi olsa gerek.ayrıca ben olsam fener maçını katmam oraya.kayseri lazio maçında her an gol yiyeceğiz hissi hakimken, fener maçında takıma defnsif yönden güven hakimdi.ben çok korkmadım.bunlar sabaha kadar oynasa gol atamaz bize, hissine kapıldım.yani bence öyleydi, bilmiyorum siz ne düşünürsünüz?
Yorum
-
Mustafa hoca ile konustum ve Sivas maci icin özel hücum varyasyonu hazirlamislar, buna benzer birsey.
Yorum
-
bu yüzden yerli hücm oyunculari sart.. sefa yilmaz hursut cenk tosun muhammet demirm, serdar gürler emrahbassan, adem büyük.. bunlardan iki tane alirsak o pröblem cözülür..İlk olarak carantinas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek problem bu formasyonda 6 yabancı olduğu için yedekler bank asya ayarında kalıyor.
Zeki Ayvaz
Caner O.
Kadir K.
Zeki 61
A.kadir
Soner
Emre Güral
Yorum
-
Sivas'a fark atacağımızdan şüphem yok,cünkü bu mac bizim patlama maçımız olacak.İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok yüksekten uçuyoruz.1-0 olsun bizim olsun.
Yorum
-
Kolay mac olmayacak, skoru erken üretiriz insallah.
Korcan'a da tepkimizi koymaliyiz mac boyu.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Ne zaman 5'ler 6'lar havalarda uçsa şapa oturan biz oluyoruz. Inşallah takımda bu havalarda değildir, zira bu halde bile ıkına sıkına kazanırken bir de havaya filan girerlerse, mazallah...
Bu takım hiç bir maçı kolay ve farklı kazanamaz, kırılgan bir oyun yapısı olduğundan mağlup duruma düşerse kolay kolay maç çeviremez.
Bu sene böyle, 1-0 süper olur.Kayıp Geçmişin izinde...
Ozzyfast52
Yorum
-
5 ler 6 lar a ben de hayretlerle bakıyorum,
eğer ara verilmeseydi satılmışlar bizi yener giderdi,
verilen ara hızlarını kesecektir diye umut ediyorum.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum