4 tane atarız..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta
Daraltma
X
-
Yaklaşık bir 10 yıl sonra stadda olacağım inşallah uğurlu gelirim
Yorum
-
Valla bende 10 yıl sonra izleyecem işallah en son gittiğim maçda hami oynuyordu işteİlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleallahım sen bana avni akerde maç izlemeyi nasip et artık yaaa
Yorum
-
cok uzun bir ara vermişsin kardeş.umarım sivas maçından sonra bir daha maça geldiğinde,bir zamanlar Yusuf oynuyordu demessin.İlk olarak peker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bende 10 yıl sonra izleyecem işallah en son gittiğim maçda hami oynuyordu işte
Yorum
-
Benim Avni Akerde izledigim ilk ve son mac Skonto Riga maciydi... Kac yil oldu bilmiyorum.İlk olarak peker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bende 10 yıl sonra izleyecem işallah en son gittiğim maçda hami oynuyordu işte
Yorum
-
Maalesef öyle ama bir türlü denk getiremedik gittiğimde maç olmadı yazın gittim hep ama istanbulda her maça gidiyorum şükürİlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok uzun bir ara vermişsin kardeş.umarım sivas maçından sonra bir daha maça geldiğinde,bir zamanlar Yusuf oynuyordu demessin.
Yorum
-
Hicbirini. Olcan'i yedek bekletirim.İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadir'i sol beke monte ettiğini düşünelim. İleri de kimi yedek bırakırsın ? Malouda, Yusuf, Adrian ?"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Çok yüksekten uçuyoruz.1-0 olsun bizim olsun.İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 tane atarız..Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
en sevdiğim sonuç 1-0İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok yüksekten uçuyoruz.1-0 olsun bizim olsun.& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
kangallardan alacağımız en iyi sonuçtur 1-0.En son Derbeder-53 tarafından düzenlendi; 11.10.2013, 22:57.
Yorum
-
Olcan bence şu an ki hırsı ve mücadelesiyle herkesten çok ilk 11 i hak eden oyuncuİlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHicbirini. Olcan'i yedek bekletirim.
Yorum
-
Milli ara çok iyi oldu bence,
çünkü satılmışspor çok iyi gidiyordu,o ritimle bize sıkıntı yaratabilirlerdi,
şimdi ahenkleri bozulacaktır,o arada da biz vurur geçeriz Allahın izniyle.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum