İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
Hepsine katılıyorum.Transfer için ise Bir Atiba tarzı orta saha iki N'doye tarzı bir forvet bir de çok sağlam bir solbek zaten takımda direk oynayacakİlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence aslında Bamba, Alanzinho, Volkan, Janko, Henrique, Emre ve Batuhan 3e 5e bakmadan devre arası elden çıkarılmalı. Sol bek, Serdar Gürler, Üst düzey yabancı golcü ve Muhammet Demir alınmalı. Devre arasında bu sezon için yeterli hamleler olacaktır. Takım çok tatlı olur.
Onur-Bosingwa-Aykut-Adrian-Malouda-Yusuf-Colman var (bu isme itiraz olabilir ama iyi bir colman'ı para verip alamazsın) gelecek
3 futbolcuyla eder 10 bu sene Zokora idare eder oldu 11
Yorum
-
Mustafa da kendine geldi, düşünsene hem rakip takım forvetini tutacaksın, hem Zeki Yavru'yu.İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaka maka Zeki gittiğinden beri gol yemedi takım!!
Yorum
-
Dediklerinde haklısın.İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikeciler neye göre iyi değil anlamadım
adamların 15 puanı var onların kş şans ise bizimki ne
ne yazıkki bizden iyi durumdalar
karşımızda sow emenike webo var
hiö şansımız yok gibi gerçekleri söyleyince bana çok kızar arkadaşlarım ama ne yazıkki böyle
en önemlisi adamlar 110 üzeri koşuyorlar genelde ya biz ortalama 103 anasını satayım
Yalnız hafta içi,merak ettim bu şikecilerin ligtv.com.tr'deki maç özetlerini izledim nasıl takımlar diye....
Adamlar çok iyi oynamıyorlar ama şu saydığın 3 adam sürekli olarak ilerde hareket halindeler ve rakip defansı yoruyorlar...En büyük artıları bu..
Sow'u durdurmak çok önemli.O bizi çok zorlayacak.
Webo çok hareketli bir oyuncu değil Sow gibi.Ama adam ,fırsatı bulunca da affetmiyor...
Bence fener bir adım önde,doğru ama bize karşı çok da açık oynayacaklarını düşünmüyorum.
Mustafa hoca takımı beraberliğe oynatmak gibi bir hata yapmazsa,öyle beklenildiği gibi bir hezimete uğrayacağımızı düşünmüyorum....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Futbolculuğunda da efendiydi Uğur Tütüneker.İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet. Çok severim kendisini tanımam ama hep böyle efendi adam gibi adam şeklinde görüntü çizer. Kafamda hep böyle yer edindi Uğur hoca. Her zaman çok başarılı olmasını isterim.
Yorum
-
herkes olcan sol bek değil çok aksıyor diyordu ama atakları golleri sürekli zekinin kanadından yiyorduk .İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaka maka Zeki gittiğinden beri gol yemedi takım!!
ama olcanda hala mevkisinin acemiliği devam ediyor61
Yorum
-
Ben bu Zeki kadar yetersız topçu görmedım takımda.hele şükür kurtardık.gömün gitsunİlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arası aşağıya sonsuza dek gönderilmeli. O zaman tam rahatlayacağım. Hala içim rahat değil kenarda olması bile beni huzursuz ediyor abi. Göksu ile takas yapılabilir mesela.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Nereden duydun?İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan hocaya sol bek sözü vermiş

Yorum
-
Bosingwa gibi elinde bonservisi olan kariyerli biri olsa bariİlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan hocaya sol bek sözü vermiş

(Kadir'e bir şans verilmeyecek mi bunuda merak etmiyor değilim)Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Geçen Fanatik yazmıştı Abi..İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNereden duydun?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum