Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazıldı mı bilmiyorum ama Uğur Tütüneker adam gibi adam olduğunu gösterdi maçta.
    Djalma-Olcan mücadelesinde kendi oyuncusuna kızması takdir edilesi bir hareketti.
    Futbolculuğunu hayal meyal hatırlarım ama teknik adamlığı cidden adamlık.
    Evet. Çok severim kendisini tanımam ama hep böyle efendi adam gibi adam şeklinde görüntü çizer. Kafamda hep böyle yer edindi Uğur hoca. Her zaman çok başarılı olmasını isterim.

Yorum

• inş jankoyu kazanırız batuhan fos çıktı.
      Batuhanı artık çay toplamaya bahçeye gitsin

Yorum

• Şaka maka Zeki gittiğinden beri gol yemedi takım!!
        Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Jaja efsanesinden sonra Gekas efsaneside sona ermiştir umarım
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence aslında Bamba, Alanzinho, Volkan, Janko, Henrique, Emre ve Batuhan 3e 5e bakmadan devre arası elden çıkarılmalı. Sol bek, Serdar Gürler, Üst düzey yabancı golcü ve Muhammet Demir alınmalı. Devre arasında bu sezon için yeterli hamleler olacaktır. Takım çok tatlı olur.
            Hepsine katılıyorum.Transfer için ise Bir Atiba tarzı orta saha iki N'doye tarzı bir forvet bir de çok sağlam bir solbek zaten takımda direk oynayacak

Onur-Bosingwa-Aykut-Adrian-Malouda-Yusuf-Colman var (bu isme itiraz olabilir ama iyi bir colman'ı para verip alamazsın) gelecek

3 futbolcuyla eder 10 bu sene Zokora idare eder oldu 11
            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şaka maka Zeki gittiğinden beri gol yemedi takım!!
              Mustafa da kendine geldi, düşünsene hem rakip takım forvetini tutacaksın, hem Zeki Yavru'yu.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şikeciler neye göre iyi değil anlamadım

adamların 15 puanı var onların kş şans ise bizimki ne

ne yazıkki bizden iyi durumdalar

karşımızda sow emenike webo var

hiö şansımız yok gibi gerçekleri söyleyince bana çok kızar arkadaşlarım ama ne yazıkki böyle

en önemlisi adamlar 110 üzeri koşuyorlar genelde ya biz ortalama 103 anasını satayım
                Dediklerinde haklısın.
                Yalnız hafta içi,merak ettim bu şikecilerin ligtv.com.tr'deki maç özetlerini izledim nasıl takımlar diye....

Adamlar çok iyi oynamıyorlar ama şu saydığın 3 adam sürekli olarak ilerde hareket halindeler ve rakip defansı yoruyorlar...En büyük artıları bu..
                Sow'u durdurmak çok önemli.O bizi çok zorlayacak.
                Webo çok hareketli bir oyuncu değil Sow gibi.Ama adam ,fırsatı bulunca da affetmiyor...

Bence fener bir adım önde,doğru ama bize karşı çok da açık oynayacaklarını düşünmüyorum.

Mustafa hoca takımı beraberliğe oynatmak gibi bir hata yapmazsa,öyle beklenildiği gibi bir hezimete uğrayacağımızı düşünmüyorum....
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Evet. Çok severim kendisini tanımam ama hep böyle efendi adam gibi adam şeklinde görüntü çizer. Kafamda hep böyle yer edindi Uğur hoca. Her zaman çok başarılı olmasını isterim.
                  Futbolculuğunda da efendiydi Uğur Tütüneker.

Yorum

• İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şaka maka Zeki gittiğinden beri gol yemedi takım!!
                    herkes olcan sol bek değil çok aksıyor diyordu ama atakları golleri sürekli zekinin kanadından yiyorduk .
                    ama olcanda hala mevkisinin acemiliği devam ediyor
                    61

Yorum

Devre arası aşağıya sonsuza dek gönderilmeli. O zaman tam rahatlayacağım. Hala içim rahat değil kenarda olması bile beni huzursuz ediyor abi. Göksu ile takas yapılabilir mesela.
                      Ben bu Zeki kadar yetersız topçu görmedım takımda.hele şükür kurtardık.gömün gitsun
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• başkan hocaya sol bek sözü vermiş
                        61

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başkan hocaya sol bek sözü vermiş
                          Nereden duydun?

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            başkan hocaya sol bek sözü vermiş
                            Bosingwa gibi elinde bonservisi olan kariyerli biri olsa bari

(Kadir'e bir şans verilmeyecek mi bunuda merak etmiyor değilim)
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nereden duydun?
                              Geçen Fanatik yazmıştı Abi..

Yorum

• Olcan sol bekte fena değil yahu.
                                Yusuf-Olcan sol tarafı son yıllarda gördüğüm en iyi sol taraf bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X