İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
Bence aslında Bamba, Alanzinho, Volkan, Janko, Henrique, Emre ve Batuhan 3e 5e bakmadan devre arası elden çıkarılmalı. Sol bek, Serdar Gürler, Üst düzey yabancı golcü ve Muhammet Demir alınmalı. Devre arasında bu sezon için yeterli hamleler olacaktır. Takım çok tatlı olur.
-
arkadaşlar hayırlı akşamlar
konya maçı iyi oldu moral açısından bir kaç tespitimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle şu zekiden kurtardığı için yaradana çok minnettarım. Çünkü mustafa hocaya sesimi duyuramayınca yardımı yaradandan istedim. bosigwayı izlemek çok keyifli zekide inş kendine birşeyler katar.
geçelim olcana mra güvenmeliyiz diyorum. Olcanın sol bek oynatılmasına en çok ben kızıyordum. Ancak yusufu görünce fikrimi değiştirdim. İkiside hızlı ama yusuf oyun becerisi daha iyi hem olcanın eski maçlarını izledim. ileride oyun becerisi kısıtlı olcan sol beki inş kapatır o sürede kadir yetişirse orasını hallederiz Allahın izniyle
En önemliside takımda forvet olmayışı bu maçta kendini nasıl gösterdi. Nasıl mı oraya yumluyu koyunca çarparak bile gol oluyor. Henrique forvet değil elde haberlerden takip ettiğim kadarıyla batuhanda kadro dışı elde emre güral ve janko var. emrede daha bir hareket yok ancak jankoda zamana ihtiyacı var. Adamı bir sene oturttuk adamın eski gücüne ve esnekliğine gelmesi zaman alacak. Ama eldeki tek varlğımız o lazıoyoya karşıda oynatılmalı henrique şu maçta bile kaç tane topu harcadı
Yorum
-
Alanzinho dursun derim jankoda durmalı forvet gelmesi durumunda satılmalı benceİlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence aslında Bamba, Alanzinho, Volkan, Janko, Henrique, Emre ve Batuhan 3e 5e bakmadan devre arası elden çıkarılmalı. Sol bek, Serdar Gürler, Üst düzey yabancı golcü ve Muhammet Demir alınmalı. Devre arasında bu sezon için yeterli hamleler olacaktır. Takım çok tatlı olur.
Yorum
-
Usta Alanzinho'dan bu saatten sonra halısaha maçlarında bile katkı bekleme. E bi zahmet devre arası üst düzey golcü alınsın. Janko'ya da Henrique'ye de kimse güvenmesin bel bağlamasın en kısa zamanda takımdan gönderilmeleri takım için en hayırlısı olacaktır. Üst düzey yabancı golcü yanına Muhammet Demir alınsın tamamdır işte.İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho dursun derim jankoda durmalı forvet gelmesi durumunda satılmalı bence
Yorum
-
forvetsiz anca bu kadar isine gelirse. ndoye`yi tak 11e takimin cehresi degisir.İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok kötü oyunuyoruz ilerisi icin hic umut vermiyor takim ama kazanmak cok güzel hafta mutlu geciyor insan futbol konusmak istiyor
burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
şikeciler neye göre iyi değil anlamadımİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArka sayfada o maçı belirttim,Olcan'ın saç baş yoldurduğu.Berabere bitmişti maç...
Şikeciler iyi değil evet ama biz de yeterince iyi değiliz....
Takım kazanma alışkanlığı yakaladı iyi kötü.fener maçından ben de ümitliyim tek bir şartla.Mustafa hoca takımı maçın en başından geriye yaslarsa iyi olmaz bizim için.Yenmek için çıkmalıyız sahaya,beraberlik için değil..
Kim ne derse desin,maçın skorunu belirleyecek olan Mustafa Hoca'nın oyun tercihidir....
adamların 15 puanı var onların kş şans ise bizimki ne
ne yazıkki bizden iyi durumdalar
karşımızda sow emenike webo var
hiö şansımız yok gibi gerçekleri söyleyince bana çok kızar arkadaşlarım ama ne yazıkki böyle
en önemlisi adamlar 110 üzeri koşuyorlar genelde ya biz ortalama 103 anasını satayımsakin olun...
Yorum
-
Erken gol yersek bide olacakları düşünemiyorumİlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikeciler neye göre iyi değil anlamadım
adamların 15 puanı var onların kş şans ise bizimki ne
ne yazıkki bizden iyi durumdalar
karşımızda sow emenike webo var
hiö şansımız yok gibi gerçekleri söyleyince bana çok kızar arkadaşlarım ama ne yazıkki böyle
en önemlisi adamlar 110 üzeri koşuyorlar genelde ya biz ortalama 103 anasını satayım
Dağılırız!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Yazıldı mı bilmiyorum ama Uğur Tütüneker adam gibi adam olduğunu gösterdi maçta.
Djalma-Olcan mücadelesinde kendi oyuncusuna kızması takdir edilesi bir hareketti.
Futbolculuğunu hayal meyal hatırlarım ama teknik adamlığı cidden adamlık.
Yorum
-
Devre arası aşağıya sonsuza dek gönderilmeli. O zaman tam rahatlayacağım. Hala içim rahat değil kenarda olması bile beni huzursuz ediyor abi. Göksu ile takas yapılabilir mesela.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bahsı pek geçmıyor ama yukarıda arkadaşın dedıği gıbı Zekı Yavru 61'den baya baya kurtulduk şımdı farkına vardım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum