Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
janko oyuna girdikten sonra rakip stoperler çakılı kalmak zorunda kaldı. kendi 18lerinden 5-10 metre arası açıldılar en fazla. rakibin blokları arası epey genişledi. bu nedenle orta alanda biraz nefes aldık, daha rahat top yapabildik. gol atmamış hatta çok topla buluşamamış olsa da bence katkı sağladı.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
tabiya zorunluluktan.İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebossiye bak 40 yıllık trabzonlu gibi seviniyor....
helal olsun bossiii....
hoca ilk kez belkide mecburiyetten adam gibi değişiklikler yaptı
Yoksa hocanın ne haddine dogru değisikligi yapıp oyunu cevirmek.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Ne yazık ki bu oyun yetmez lazio için ama takım fena oynamadı . Bosingwa yi Allahım Nazarlardan saklasın. Özgüven ve tecrübe nasıl yeteneğin onune geçer en büyük örneği. Zeki biraz dikkatli izlese bu adami belki kendini gelistirirEn son memmedaga tarafından düzenlendi; 29.09.2013, 18:00.sakin olun...
Yorum
-
Bravo konyali 61 ,bence takim cok zayif gibi duruyor ama puanlari da toplamaya basladik,bu tur baslangic iyi sayilir cok kotu oynar kazanirsin sonra birden futbolcu performanslari sicrar top da oynarsin basa da yarisirsin gorulmemis sey degil,o yuzden bi zahmet su maclara gelin
Yorum
-
öyle birşey olması zordu...Adam kafayla gol atma peşinde değildiki...Bütün pozisyonlarda janko arka direğin orada duruyordu...Kafayla vurma düşüncesi olsa ortada durması gerekirdi...İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorta kafa janko ve goooooollllllllll olabilir!!!
Yorum
-
Karadır kaşları Jose Bosingwa
Gir bütün kademelere
Hiç yan pas yapma
Hücumada yardım et
Yap muz bir orta
Kaşların ferman yazar Jose Bosingwa
Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum