Yenilmesini istiyoruz ya ondan böyle oluyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
Yanko giriyor ve Aykut Akgün giriyor gerçekten inanılmaz şok oldum şaşırdım bu hocadan bu hamleyi hiç beklemiyordum hem de ikinci yarı başlarken“Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
Kazım Koyuncu
Yorum
-
ne dediysek o anlıyoruz bu iştenİlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaykut bugün kötü çıksın janko girsin çift forvete dönelim
bosi sahanın en iyisi
kadir girsin olcan ileri çıksın
onur
bosi-aykut-yumlu-kadir
zoko
yusuf-adrian-olcan
henri-janko
aykıut çıktı janko girdiUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Delikanlılık ,Ağladı diye, adamı kadro dışı bırakmak deildir. Bu delikanlılıı yapanlar YAZ SEZONU BOYUNCA İDMAN YAPMAYIP TATİLLERLE GÜN GEÇİREN ZOKORA VE BAMBA VE JANKOYU KADRO DIŞI BIRAKIRDI..
Geçeceksiniz o muhabbetleri. Yemezler. O g..t kımsede yok,
Olmadıı için de böyle salak salak tv ye bakıp sinirlerimizi geriyoruz
Lafa gelince taraftar takıma sahip çıksın deniyor
Sen ne yaptın ki sana sahip çıkacaım ha,
Ne halin varsa gör,
Defol git
Nasıl olsa bu taraftar, gidein arkasından konuşmaya bayılır ya, O açıdan sizde defolup gidin, çou çou sizin arkanızdan da konuşuruz ve yeni gelenlere de her zaman verdiimiz gibi 1 sene opsiyon tanırız biz alışığız
ama biz KARAKTERSİZ FUTBOLA alışık deiliz
Çık adam gibi oyna ama yenil... Mesele değil Futbol erkek oyunudurYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum