Hoca oynanan oyundan memnunki aynı kadro ve oyun planı ile çıkıyor yine. Bu kadro her maç beraber oynarsa düzelir mi yoksa bizde tek saç bırakmaz mı göreceğiz.
Trabzonspor adam gibi 2 maç yaptı, birinde Beşiktaş'a yenildi, birinde de Rize'yi yendi, önünde adam gibi iki maç var, biri Lazio diğeri Fener. Bu süreç bittiğinde gelin deyin bana takım iyi kötü, 9 maç galibiyet palavradır. Biz şu an Derry City'i yenen müthiş takım değiliz, Akhisar'dan 3 yiyen düşündüren bir takımız.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Öyle veya böyle kaybetmemeyi alışkanlık haline getiriyoruz, ilerleyen zamanlarda kazanmayı alışkanlık haline getirmiş durumda olacağımızı düşünüyorum. Ne kadar köy takımı yenmiş olursak olalım geçmişte elendiğimiz birçok köy takımı mevcut. Bence köstek değil destek olmaya çalışmalıyız. Kötü oynayalım ama yenelim ben buna fitim.
Yorum