Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçı da alırsak takım iyice ivme kazanır.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu maçı 2-0 alırız.. bu arada Soner sakat mı?

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayatım boyunca rahat izlediğim maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bizim kaderimiz bu çile çekmek.
        öyle dema

sivas la 2 maçımız çok rahattı

şampiyon olduğumuz sene ilk yarıdaki maçlar iyiydi

gökdeniz yattara tekke szymek li kadro iyiydi

son 2 sezondur diken üstündeyiz doğru çoğu maçta

Yorum

• Geçen sene çok üzücü durumlar yaşadık.. Bir ara kendi kendime "bu takım düzelene kadar puan durumuna bakmayacaksın" dedim ve o günden beri bakmadım.. (Takım ne kadar kötü de olsa spor sayfasında puna durumu gözüme çarptığında ister istemez kaçıncı sırada olduğumuza bakma alışkanlığım var..) Halen daha bana göre kötü futbol oynuyoruz.. Ama gene de bu maçı yenersek puan durumuna bi bakacağım.. bjk ve gs nin durumunu düşününce sanki bizim topçulara da arada durumu hatırlatmak lazım.. Kazanın be.. Kazanın da en azından o sıcaklık yüreğimizde olsun.. (gerçi muhtemelen sıcaklık bir hafta sürecek önce lazio sonra şb maçları var..) ama olsun be.. Kızmayın ama bana göre bu sene şampiyon olamayız.. bari mücadelenin içinde olalım istiyorum.. Çok özledim.. kötü de oynasak kazanalım..
          20+10+20+11 = 61
          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• 6.hafta olmasi lazim.baslikta 5 yaziyor

Yorum

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              6.hafta olmasi lazim.baslikta 5 yaziyor
              bence 6 yazıyor
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• hocadan süper kadro bekliyorum. fantezi için bosiyi ön libero oynatacak
                --------onur-----------
                zeki----yumlu--aykut-----olcan-
                yusuf---bosingwa -colman-malouda
                -----------adrian--------------
                ---------henrique--------------
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2 farkla öne geçip rahat bir maç izleyelim artık...
                  Nerdeeee o gunler.

Yorum

• İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yusuf takıma canlılık getirdi umarım formayı bir daha vermez
                    Bosingwa güven veriyor
                    Malouda reyiz devam
                    Janko oynamalı bu sefer
                    Eger 80 e kadar ondeysek Janko'yu savunmaya ,yenılıyorsak o zamanda forvete alır hoca
                    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• yine zor maç olacaktır. torku konya oynadığı oyuna göre sıralamadaki yerini haketmiyor. ancak trabzonspor kendi sahasında bu tip maçları kolay kolay kaybetmez. bir şekilde maçı alacağımızı düşünüyorum.

Yorum

• Benim Kadrom biraz daha farklı olacak:
                        Boss----Aykut---Yumlu----Olcan
                        Malouda-Soner-Abdülkadir-Yusuf
                        -------Henrique--Janko----- gibi...
                        İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Benim Kadrom biraz daha farklı olacak:
                          Boss----Aykut---Yumlu----Olcan
                          Malouda-Soner-Abdülkadir-Yusuf
                          -------Henrique--Janko----- gibi... Colman ve Zokora nın dinlendirilmesi gerektiğinden kadroya yazmadım.
                          Orta ikili, Aykut ve Soner de olabilir ya da Albülkadir de..

Adrian ise maçın seyrine göre süre alabilir.. Ayrıca ben Boss ve Malouda nın aynı kanatta daha verimli olacağını düşünüyorum ki Malouda Yusuf'dan daha iyi bir şutör.. Buna ek olarak Olcan defansif olarak daha zayıf olduğu için Yusuf'un dinamizmi ona kademe olarak artı bir güç katacaktır..
                          Çift forvet mevzusuna gelince Henrique kesinlikle tek santrafor oynayacak bir oyuncu değil ve bence Janko ile iyi bir ikili olabilirler.. Malouda nın kondüsyonu konusunda ise orta ikiliden oraya biraz daha yakın oynaması istenerek o sorunda çözülür ..çGerçi en çok koşan oyunculardan biri kendisi ama ...
                          İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Mustafa Reşit Akçay'ın çıkaracağı 11 çok önemli tabi ancak bu maçı alırız.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayatım boyunca rahat izlediğim maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bizim kaderimiz bu çile çekmek.
                              en rahat maçlarımızı Samsunspor'la yapıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mustafa Reşit Akçay'ın çıkaracağı 11 çok önemli tabi ancak bu maçı alırız.
                                Bir defa 4-2-3-1 sistemiyle oynuyoruz.
                                Forvet arkası üçlü net: yusuf-adrian-malouda
                                Bu üçlüden dolayı olcanı solbek olacağı ortada: olcan-aykut d.-yumlu-bosingwa
                                Kaleci: onur
                                Ortasahada ise zokora varken yanına sağlıklıyken colman. Yoksa ilk tercih aykut a.
                                Sadece forvet konusu var. Ki bu maçta janko girerse 2. yarı girer. Lazio maçında diri olsun diye.
                                Geneli bu işte. Bunun ötesinde soner/alanzinho/abdülkadir/kadir/volkan ilk etapta düşünülmeyen isimler.
                                Bu maçta lazio öncesi olduğu için belki
                                malouda>>>olcan
                                olcan>>>kadir
                                adrian>>>alanzinho yada janko değişikliği olabilir.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X