Bu maçı da alırsak takım iyice ivme kazanır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
öyle demaİlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatım boyunca rahat izlediğim maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bizim kaderimiz bu çile çekmek.
sivas la 2 maçımız çok rahattı
şampiyon olduğumuz sene ilk yarıdaki maçlar iyiydi
gökdeniz yattara tekke szymek li kadro iyiydi
son 2 sezondur diken üstündeyiz doğru çoğu maçta
Yorum
-
Geçen sene çok üzücü durumlar yaşadık.. Bir ara kendi kendime "bu takım düzelene kadar puan durumuna bakmayacaksın" dedim ve o günden beri bakmadım.. (Takım ne kadar kötü de olsa spor sayfasında puna durumu gözüme çarptığında ister istemez kaçıncı sırada olduğumuza bakma alışkanlığım var..) Halen daha bana göre kötü futbol oynuyoruz.. Ama gene de bu maçı yenersek puan durumuna bi bakacağım..
bjk ve gs nin durumunu düşününce sanki bizim topçulara da arada durumu hatırlatmak lazım.. Kazanın be.. Kazanın da en azından o sıcaklık yüreğimizde olsun.. (gerçi muhtemelen sıcaklık bir hafta sürecek önce lazio sonra şb maçları var..) ama olsun be.. Kızmayın ama bana göre bu sene şampiyon olamayız.. bari mücadelenin içinde olalım istiyorum.. Çok özledim.. kötü de oynasak kazanalım..
20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
bence 6 yazıyorİlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6.hafta olmasi lazim.baslikta 5 yaziyor
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
hocadan süper kadro bekliyorum. fantezi için bosiyi ön libero oynatacak
--------onur-----------
zeki----yumlu--aykut-----olcan-
yusuf---bosingwa -colman-malouda
-----------adrian--------------
---------henrique--------------hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Nerdeeee o gunler.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 farkla öne geçip rahat bir maç izleyelim artık...
Yorum
-
Eger 80 e kadar ondeysek Janko'yu savunmaya ,yenılıyorsak o zamanda forvete alır hocaİlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf takıma canlılık getirdi umarım formayı bir daha vermez
Bosingwa güven veriyor
Malouda reyiz devam
Janko oynamalı bu seferÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Benim Kadrom biraz daha farklı olacak:
Boss----Aykut---Yumlu----Olcan
Malouda-Soner-Abdülkadir-Yusuf
-------Henrique--Janko----- gibi... Colman ve Zokora nın dinlendirilmesi gerektiğinden kadroya yazmadım.
Orta ikili, Aykut ve Soner de olabilir ya da Albülkadir de..
Adrian ise maçın seyrine göre süre alabilir.. Ayrıca ben Boss ve Malouda nın aynı kanatta daha verimli olacağını düşünüyorum ki Malouda Yusuf'dan daha iyi bir şutör.. Buna ek olarak Olcan defansif olarak daha zayıf olduğu için Yusuf'un dinamizmi ona kademe olarak artı bir güç katacaktır..
Çift forvet mevzusuna gelince Henrique kesinlikle tek santrafor oynayacak bir oyuncu değil ve bence Janko ile iyi bir ikili olabilirler.. Malouda nın kondüsyonu konusunda ise orta ikiliden oraya biraz daha yakın oynaması istenerek o sorunda çözülür ..çGerçi en çok koşan oyunculardan biri kendisi ama ...İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
en rahat maçlarımızı Samsunspor'la yapıyoruz.İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatım boyunca rahat izlediğim maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bizim kaderimiz bu çile çekmek.
Yorum
-
Bir defa 4-2-3-1 sistemiyle oynuyoruz.İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Reşit Akçay'ın çıkaracağı 11 çok önemli tabi ancak bu maçı alırız.
Forvet arkası üçlü net: yusuf-adrian-malouda
Bu üçlüden dolayı olcanı solbek olacağı ortada: olcan-aykut d.-yumlu-bosingwa
Kaleci: onur
Ortasahada ise zokora varken yanına sağlıklıyken colman. Yoksa ilk tercih aykut a.
Sadece forvet konusu var. Ki bu maçta janko girerse 2. yarı girer. Lazio maçında diri olsun diye.
Geneli bu işte. Bunun ötesinde soner/alanzinho/abdülkadir/kadir/volkan ilk etapta düşünülmeyen isimler.
Bu maçta lazio öncesi olduğu için belki
malouda>>>olcan
olcan>>>kadir
adrian>>>alanzinho yada janko değişikliği olabilir.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum