Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aykut akgun denen 2.lig topcusu denen zat cıkdıkdan sonra takım atağa cıkmağa basladı resmen bunuda gozden kacırmıyın..trabzonsporu yavaslatan adamlardan bırı kesınlıkle soner dururken 11 baslamamalı..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• MRA:çocukların bu kadar ruhsal ve fiziksel baskı altında olmalarına rağmen oynadıkları oyundan memnunum.Onlara teşekkür ediyorum.
      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• önemli olan 3 puan.lazio ve sikebahce maclari su anda nerdeyiz gösterecek.

zor maclar haric cift önliberoya karsiyim.bu macta cift önlibero gereksiz.
        En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 29.09.2013, 18:17.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İkinci yarı iyi top yaptık,Soner ve Henrique çıkmasa fark olurdu tahminen.Şimdi tek sorun tempo yapmak.
          Amatör ruh,profosyonel düşünce
          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Lazio macinda tribunler tiklim tiklim olmali. Bugun tribunlerdeki bosluklar hos degildi!

Yorum

• Henrice hariç takımı çok beyendim Mustafa yumlu defansta ve ilerde elinden geleni yaptı..Zokora ilk yarı durgun gibi gözüktü biraz ama ikinci yarı resital sundu resmen çok beyendim Bosingwa harikasın koçum aynen devam sakalına kurban senin
              Yusuf ilk yarı orta ikinci yarı süperdi Aykut harika. malouda müthiş.olcan onur ve geri kalanlar süperdi....Geçmiş olsun soner.
              Aykutta bir kendine gelemedi ya,ağırdı bugün çok.
              En son faysal tarafından düzenlendi; 29.09.2013, 18:19.

Yorum

• Abdulkadir Formayı Taşıyamıyor.

Çok İyi Niyetli .. Çabalıyor Görüyorum Ama Takıma Oturmadı Sanki
                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• gene iyi oynamadık ama 3 puan lokum gibi geldi bosi ve yumlu çok iyiydi pozisyonları değerlendirebilecek bir golcümüz malesef hala yok saw-webo-emenike 3 lüsünü düşünemiyorum ne yapıp edip kadiri sol beke montelemeliyiz artık olcanı harcıyoruz janko aykut değişimini yazmıştım zaten yani ben ne kadar görüyorsam hoca da o kadar görüyor inşallah kadiri de görür
                  genel anlamda iyi olmasakta kötü de değiliz formamızın ağırlığından korkan her takımı TRABZON da yeneriz ama bir forvetimiz olsaydı ve hala ısınmadığını düşündüğüm malouda iyi olsa adri her maç iyi oynasa kimse duramaz bu takımın karşısında benim önceliğim KADİR SOL BEKE
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• takım kondüsyon sistem ve yardımlaşma sorununu çözmeli...ayrıca bu takım avni akerde ofansif oyuncularla oynamak zorunda.aykut akgün'ü hep savunan biri olarak avni aker'de çift ön libero oynadıkça onu da kaybedeceğiz...
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Tempo da zamanla olacak inanıyorum ama hala şu Bosi Reisin müthiş futbolunu unutamıyorum.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Bedensel yorgunluk nasil oluyormus daha lige yeni basladik

Yorum

• bu galibiyet kimseyi yanıltmasın.. bu ortasahayla hiç bi cacık yapamayız kesinlikle.. maç sonu konyaspor 250 pas biz 120 pas yapmışız.. topla oynama yüzdesi rezalet .. bu maça kadar isabetli ortamız sadece 11.. her alanda ligin en kötü istatistiklerine sahibiz.. yendiğimiz rakipler bize rakip olacak rakipler değil.. şu anda zorlu bir maratona başlıyoruz. bu oyun kurgusuyla zor!!
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence cümlenin anafikri Adrian'ın yürüyor olmasıydı Fatih
                            Banane Ben soruma cevap bekliyorum.

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Eleştirenlere tek notum Fb'nin 1-0, 1-0, 1-0 3'er puanlarla 10 maçlık seri yapıp şampiyonlupa ortak olduğu seneleri hatırlayın, Yunanistan'ın çok daha berbat defans anlayışıyla Avrupa Şampiyonu olduğunu hatırlayın. Ben memnunum. Takım oturana kadar devre arasına 18 maç 13 galibiyet girersek harika bir başarı olur. Haftaya beklenen mağlubiyetten sonra saçma yorumlar başlanmaz umarım Şenol Hoca ve Tolunay Hoca ile nasıl rezil olduğumuz maçları hatırlayın.. Fb bize karşı yapabileceklerinin sınırlarını zorluyor şike olaylarından beri MRA, Kadıköy'den en kötü 1 puanla çıksın, tamamdır eleştirilerimi keseceğim devre sonuna kadar. Onun da taktiği bu demek ki.. Hücum hücum diye saldırıp hiç bir halt yapamadığımızı da gördük kaç sezon.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu galibiyet kimseyi yanıltmasın.. bu ortasahayla hiç bi cacık yapamayız kesinlikle.. maç sonu konyaspor 250 pas biz 120 pas yapmışız.. topla oynama yüzdesi rezalet .. bu maça kadar isabetli ortamız sadece 11.. her alanda ligin en kötü istatistiklerine sahibiz.. yendiğimiz rakipler bize rakip olacak rakipler değil.. şu anda zorlu bir maratona başlıyoruz. bu oyun kurgusuyla zor!!
                                79. dakikada 177 olan isabetli pas sayısının maç sonu 120'lere gerilemesi ilginç bir istatistik olsa gerek.

Ama bir dakika bazılarına göre istatistik mini etek gibiydi değil mi ?
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X