Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tadini cikariyor, dogrusunu yapiyor. Zaten oynayacagi 2 yil Futbol ondan sonra birakir büyük ihtimal. Son yillarimda böyle gecsin diye düsünüyordur

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      + Avrupa Kupalarina katilim sansi elde etmek. Zaten 60 puanla bu gerceklesir herhalde.

Aslinda ligde Sampiyonluk umrumda degil, her sene Avrupa'da olalim bana yeter. Avrupa maclarindan daha cok keyif aliyorum, daha heyecanli oluyor.

..
      Avrupa'da devamlılık 3 sezon falan sürer Sen Avrupalısın daha iyi bilirsin Hele bir Futbol Kulübü olmayı becerelim, hepsi olacak inşallah . . .
      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tam tersi bu oyun kurgusu bizi ayakta tutuyor,öyle paldır küldür gidecek bir takım değiliz.Oyunu rakibin alanına yıkmak için daha var,takım otursun,maç kondisyonları kazanılsın,tempo yapılmaya başlansın bu kurgu bizi taşır.
        kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 32 yaşındayım 20 senedir takım otursun yalanlarıyla uyutuyolar bizi.. ligin ikinci yarısı başlasın o zaman da önümüzdeki seneye hazırlık yapma yalanları başlar!!
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak yenimakale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          önce imzanı değiştir, 7 şampiyonluğumuz var. 2010-2011
          Öylede böylede degistirecem imzami, ama 6'yi görünce mail atmak aklima geliyor.

..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben tvde 120 olarak gördüm.. ama mühim değil.. 190 olsun, konyaspor karşısında sanırım övünülecek bir durum değil üzülünecek bir durumdur bu..
            2008-2009 sezonunda Konya ve Denizli maçlarında ağır yaralar almıştık ve şampiyonluğu Beşiktaş'a vermiştik.
            Konya maçında Umut ve Gökhan gol kaçırma şovu yapmıştı. Belki de 500 pas yapmıştık

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eleştirenlere tek notum Fb'nin 1-0, 1-0, 1-0 3'er puanlarla 10 maçlık seri yapıp şampiyonlupa ortak olduğu seneleri hatırlayın, Yunanistan'ın çok daha berbat defans anlayışıyla Avrupa Şampiyonu olduğunu hatırlayın. Ben memnunum. Takım oturana kadar devre arasına 18 maç 13 galibiyet girersek harika bir başarı olur. Haftaya beklenen mağlubiyetten sonra saçma yorumlar başlanmaz umarım Şenol Hoca ve Tolunay Hoca ile nasıl rezil olduğumuz maçları hatırlayın.. Fb bize karşı yapabileceklerinin sınırlarını zorluyor şike olaylarından beri MRA, Kadıköy'den en kötü 1 puanla çıksın, tamamdır eleştirilerimi keseceğim devre sonuna kadar. Onun da taktiği bu demek ki.. Hücum hücum diye saldırıp hiç bir halt yapamadığımızı da gördük kaç sezon.

İlk devre 13 galibiyet demek,şampiyonluk demek.Yani harika bir başarı bile tarif edemez 40 puanı ilk devre.

Bence Bilic'in Beşiktaş'a oynatmaya çalıştığı oyunun bir benzerini oynamaya çalışıyoruz. Ama şu anda daha Aykut Kocaman'ın Şikebahçe'si gibi oynuyoruz.

Tabi şikebahçenin kadrosu daha kaliteli olduğu için götürmüşlerdi baya. Biz de sistemi oturtamadan bu şekliyle devam edersek, tökezledikten sonra toparlayamayız.

Takımın b planı yok bence maçlarda, her maçta aynı taktikle oynuyoruz. Oyun kitlendiğinde hiç bir şey üretemiyoruz,karambole gollerle galibiyet alıyoruz.

Ancak takım savunması oturmaya başlamış gibi.

Bu arada, Bosingwa

Yorum

Tadini cikariyor, dogrusunu yapiyor. Zaten oynayacagi 2 yil Futbol ondan sonra birakir büyük ihtimal. Son yillarimda böyle gecsin diye düsünüyordur

..
                2 yıl sonra da gelsin kulüpte sportif direktörlük yapsın.
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adamda EGO diye birsey yok. Hic dermisinki bu adamin bilmem sukadar sampiyonlugu var, 80+ Fransa milli takiminda oynamis, SL kupasi kaldirmis.

Dogru yabancilari getirdi IHO

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

..

Malouda rahat en az 4 yıl top oynayabilir, adam üst düzey

Bosingwa nında oynamaya başlaması kendini hissettirdi, isabetli pas oranı en yüksek futbolcu, duvar ördü resmen

YUMlu reyize zaten laf yok

Yorum

• İlk olarak Cilgin1986 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben bu Jankodan bisey anlamadim, biri bana su adamdan ne is beklediginin mantikli aciklamasini yapsin.
                      Oyun yapımıza uygun bir futbolcu tipi değil,takımın oyun sahası boyunu uzatıyor.Kapanan takımlara karşı pivot santrafor görevini üstlenir ve rakip defansı karıştırır belki bir gün ama bugünkü gibi oynarsa o da zor.Hiç bir hava topunu alamıyor,araya koşu yapamıyor.
                      Amatör ruh,profosyonel düşünce
                      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben tvde 120 olarak gördüm.. ama mühim değil.. 190 olsun, konyaspor karşısında sanırım övünülecek bir durum değil üzülünecek bir durumdur bu..
                        Konya'ya karşı tek kale oynayıpta kaybettiğimiz zaman da oldu. Evet bu görüntü güzel değil ancak sonuç görüntüden daha önemli.
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• bu takım iç sahada kesinlikle aykut- zokora ikiliyse oynanamalı. takım ileri gidemiyor .
                          eğer başarı getirmek istiyorsa hoca. bu takımın temposunu arttırmalı .
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Ikinci yari cok daha iyi oynadik,ilk yari rezaletti.

Oyle yada boyle kazaniyoruz.Gittikce oturuyor takim sanki.Oyuna dogru mudahalenin ne kadar yararli oldugunu gorduk bu mac icin.

Umarim Soner'in sakatligi ciddi degildir,gecmis olsun.

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tam tersi bu oyun kurgusu bizi ayakta tutuyor,öyle paldır küldür gidecek bir takım değiliz.Oyunu rakibin alanına yıkmak için daha var,takım otursun,maç kondisyonları kazanılsın,tempo yapılmaya başlansın bu kurgu bizi taşır.
                              katılıyorum ancak tamamen değil. gittiğinde gol atacaksın. bizim takımda bu yok. 5 pozisyona girip 1 tane gol atabiliyoruz. iyi forvetin varsa baskılı başla, yüklen. golü at, oyun kontrolünü ele geçir. ama bizde öyle bir durum geçerli değil.

sadece forvet değil, sol bek eksikliğimizde var.

Janko, tek başına kaldıktan sonra isteksiz oynadı. Bu şansı değerlendirmesi lazımdı. Gerçi takımda 2-0 dan sonra kaleye gitmeyi düşünmedi hiç. Bende olsam adamın yerinde bende isteksiz olurdum. Ancak ceza sahası içinde rakibe yaptığı hareket kabul edilemez.

Yorum

• Musdafa böyle giderse yabancı takımlara göz kırpabilir, premier ligi topçusu izlenimi verdi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X