Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rakip topa dokunduysa korner, dokunmadıysa ve hareketi de yaptığına göre kime dokunmuş olabilir? Bir de bu eyyamcı kara gömleklilerle uğraşıyoruz.
    Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Trabzonspor - Torku Konyaspor | 29.09.13 - 16.00 | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Adrian ve Yusuf çok etkisiz başladı. İşin kötüsü yedeklerde alternatif yok...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ulan eskiden kramponlar siyah olurdu ne güzel.....bizimkilerde neredeyse fosforlu yeşil.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Taraftarin stada gitmemesi yanlis ama bu rezalet futbol hangi taraftari stada cekerki???

Böyle amatör yönetim hangi tataftari stada cekebilirki???

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Şimdi gene "Oynanan futbol rezalet ötesi" yazacağım, bir takım üyeler "Sen zaten Şenol Güneş'i de beğenmezdin. Konuya önyargılı bakıyorsun." diyecekler.

İyisi mi, susayım.

.
            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
            -"Burada klima yok mu?"
            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Adrian 20 dakika oldu ve topa değmedi daha. Yazık ya ne diyeyim.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• uyuyor millet allah belamı versin ki, uyuyor millet , top takip etmek bile yok
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• MRA gibi teknik direktörü hakedecek ne yaptık! Böyle rezil futbol görmedim.

Yorum

• Recep felan iyi adam.Torkunun iyi oyuncuları var yenilirsek süpriz değil.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Rakipten top almak diye bir şey yok. Pres yapmıyorlar diyoruz. Yapsalar anca çalım yiyorlar. Bu kadar çalım yenmez yahu.

Büyük maçlarda ne yapacağız merak ediyorum. Top vermezler.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• gekas fena bakıyor beyler

Yorum

• Mustafa hocanın Beşiktaş maçından sonra yaptığı "Duruşumuz iyiydi, takımdan memnunum" açıklamasından sonra maç izledim. İzlemeyi de düşünmüyorum.

Yorum

• bossi şu ana kadar takımın en iyisi olarak göze çarpıyor....

adri oyunda yok...

orta saha hiç yok..

yusuf kayıp....

zokora geriye oynuyor..

neyse sihirbaz mra ın bir sihiri vardır

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              colman sakat mı_???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
                              6+0 kuralı gerei, ilk 1 8 de yok)) Colman'ı kadroya alamayan bir teknık kadro işte. Adrian, torpilli, Hocasına posta koydu ya, O gun bugundur 11 ın deişmezi. Colman lig maçlarında oynamayacak göreceksınız..
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Maci izleyeyim dedim 2 yere gittim 2 yerde 6iva6 macini veriyor. Bizlere eziyet etmek istemiyorlar sanirim.
                                Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X