futbol anlamındaki rezillik devam ediyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
Hahahahaİlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületopla oynama:
ts %35
konya %65
Eyvallah MRA..
Yorum
-
rezeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt birisi şu rakımı mranın gözüne soksun.............İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle65% 35% topla oynama konyaAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
kiytirik konya fenere 3 tane atarak yendi.İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKıytırık Torku Konyaspor,Avni Aker'de üstümüze üstümüze geliyor arkadaş.....
Ve biz hala tek forvet oynuyoruz....
Ne desek boş....Trabzonspor
Yorum
-
colman sakat mı_???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Utanıyorum artık bu takımdan komedi yA Konya gelmiş Avni aker de Barcelona'da gibi top yapıyor ayıp ya bunu izleyen yedek kulübesi utanmıyor mu“Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum