Son haftalarda yakaladığınız çıkışın bu haftada devam etmesini dileriz yüreğimiz ve kalbimiz her zaman sizinle diyarbakır her zaman sizinle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
volkan ve batuhan kadro dışı kalmışlar haberiniz yok muİlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman Volkan'dan daha taze kurtulduk kadroya falan alinmasin. Yusufu dinlendirmeye cok da gerek yok. Her türlü oynar.
Yorum
-
mesajın çok hoşuma gitti yüreğine sağllıkİlk olarak cunguslu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon haftalarda yakaladığınız çıkışın bu haftada devam etmesini dileriz yüreğimiz ve kalbimiz her zaman sizinle diyarbakır her zaman sizinle
Yorum
-
janko şimdi göndersek şu yaşına rağmen avrupada oynar volkanda sakatmış iyileşirse oda oynar ama ameliyat olursa 6 ay sahalardan uzak kalacakmış biraz zor gibi
ama şu batuhana yazıklar olsun sen başka nere kaldı kim alır seni
janko diyor ki bu son şansım sen neyine güveniyorsun futbol gibi mesleğin var hala karı kız peşinde ne iş yaparsın başka
bence bunu çay bahçesine gündeliğe gönderin
Yorum
-
Bir daha da girmez umarim.İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevolkan ve batuhan kadro dışı kalmışlar haberiniz yok mu
Yorum
-
Hey gidi Trabzonuma bak.. Daha dün lige çıkmış takımdan korkar hale gelmişiz ya bu kadarı bile yeter.
Bu hallere düşecek takımmıydık biz?
Koskoca Trabzonspor ölmüş bitmiş ağlayanı yok..
Bu hale getirenler tez günde Allah sizi bildiği gibi yapsınKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
Abi asıl başarısız olursak o kupa hiçbir zaman gelmez. Bakınız geçen seneye takım can derdine düştükçe kimse şikeyi umursamıyor. Başarılı olursak daha çok sesimiz çıkar.Şikebahçe neden yıkılmıyor 2011 den sonea adamlar 2. ligten aşağı inmiyor. Bu takımın bu başkanın maddi gücü yok seri galibiyetlerle başarı ve para kazanmalıyız yoksa bu başkan bizi ankaragücünden beter edecek.İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike mücadelesinde zafere ulaşmadan hiçbir skor umurumda değil.
Kupa gelsin, çağ atlarız.
Şampiyonluklar ard arda gelir.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
şikebahçeye yenileceğimiz düşündüğümden bu maçı mutlaka kazanmalıyız lütfen adam olun 1-0 da olsa bu maçı kazanın.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Sevgili renktaş düşmez kalkmaz bir Allah ;ama tehlikeli olan bunu alışkanlık haline getirmek,her sezon yok 6. yok 7. olsak yok gruba kalsak bana yeter diyenler itibar görürse bu takımda bu camiada, 5 sene sonra Trabzonda Trabzonspor 3. sırada tutulan takım haline gelir.gençlerbirliğinin çeyrek final şikeceilerin yarı final oynadığı kupada gruplara kalmayı kimse bize hedef, başarı gösteremez.İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey gidi Trabzonuma bak.. Daha dün lige çıkmış takımdan korkar hale gelmişiz ya bu kadarı bile yeter.
Bu hallere düşecek takımmıydık biz?
Koskoca Trabzonspor ölmüş bitmiş ağlayanı yok..
Bu hale getirenler tez günde Allah sizi bildiği gibi yapsınAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
ona eyvallah ta skor benim icin onemli degil diye diye gecen sene az daha kume dusuoduk .İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike mücadelesinde zafere ulaşmadan hiçbir skor umurumda değil.
Kupa gelsin, çağ atlarız.
Şampiyonluklar ard arda gelir.
muharrem usta guzel bi konuya deginmisti .
arkadas surekli protesto dur atlet atma yuruyusler falan ardi ardina yapiyoruz da az daha kume dusecektik ona kimse bakmiyor .
skor onemli degil diye birsey yok skor onemli hemde cok onemli .61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum