İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
Ugur Meleke : Şenol Güneş ve Tolunay'ın vuramadığı neşter Trabzonda Volkan Batuhan ve bunları izleyecek olan oyuncuların kadro dışı kalmasıyla vurulmaya baslandı.
Tümer Metin : Ts'de bir çok oyuncu var ki zaman zaman beni bile kandırıyorlar.Ts'nin hücum anlamında olumsuz etkıleyen Olcan'ın sol bek oynaması ve ıyı bır forvet olmayışı.
Okay Karacan : Ts'de işler yolunda gidiyor o hava var ve bu yarışın içerisinde olacaklar.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Atılacak bütün stillerde attık duran top kaldı.İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık duran toptan gol atalım.
Takımın duran top çalıştığını düşünmüyorum.Bordomavi.net
Yorum
-
ligde şampiyon olduğumuz sezondan sonrası incelensin eminim duran toptan en az gol atan takımız...o sezondan sonra santraforsuz oynamamız büyük etken ama stoperlerde yeterli katkı vermiyor.mustafa 3 yıldır değişmez stoperimiz kaç golü var...İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtılacak bütün stillerde attık duran top kaldı.
Takımın duran top çalıştığını düşünmüyorum.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Mustafa'nın kupa maçında var bir de meşhur Bjk maçında aksi gibi çok da top geliyor ama kullanamıyor.İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligde şampiyon olduğumuz sezondan sonrası incelensin eminim duran toptan en az gol atan takımız...o sezondan sonra santraforsuz oynamamız büyük etken ama stoperlerde yeterli katkı vermiyor.mustafa 3 yıldır değişmez stoperimiz kaç golü var...Bordomavi.net
Yorum
-
----------------onur----------------------
bosingwa---------aykut------giray----olcan
------------------aykut-------------------
---------colman---------------------------
--------------------------adrian-----------
----yusuf-----------------------malouda----
---------------janko-----------------------Manuel Fernandes&Gustavo Colman
Yorum
-
+ eskisehir maci verlimeyen golİlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa'nın kupa maçında var bir de meşhur Bjk maçında aksi gibi çok da top geliyor ama kullanamıyor.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Stoperleri bozmayalım derim,pozisyon gereği çok yorulmazlar zaten.Ama Yusuf,Malouda,Colman,Adrian dinlendirilebilir.Yerlerine de Kadir ,Olcan,Soner,şans bulsun.Duruma göre maç sıkışırsa sonradan oyuna müdahale edilir.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLazio maçı öncesi bazı oyuncuları dinlendırmek iyi olmazmı.Malouda,Adrıan,Aykut Demir,Henrique gıbı sürekli oynayanlar yedek beklese.sahaya Onur,Bosingwa,Bamba,Mustafa,Olcan,Soner,Aykut Akgün,Colman,Alanzinho,Yusuf,Janko onbırı çıksa fenamı olur?
Gerçi böyle de sağ açıkta oynatacak adam kalmıyor.
Yorum
-
Geçen sezon serbest vuruş ortasıyla gol atmışlığımız yok sadece kornerden gelen 3 atışta gol attık. Birisi Fatih'in dediği gibi Mersin'le oynadığımız kupa maçı diğer ikisi ise Emerson'un Gençlerbirliği ve Akhisar maçlarında attığı goller. Bunun iki nedeni var. Birincisi Adrian'ın kestiği bütün toplar ceza sahası içerisindeki en önde bulunan rakip tarafından karşılanıyor diğeri de Aykut haricinde çok iyi kafacı diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok. Golcümüz dediğimiz Henrique ilk kafa golünü Kukesi maçında attı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum