Her Bursa maçı öncesinde buraya Bursa'lılar gelip, oyuncularını kötüleyip duruyor. Amacınız ne anlamıyorum ki...
26.Hafta | Bursaspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Her maç başlığına böyle yorumlar yapmaktan sıkılmadın mı.İşin mi yok , yoksa zevkmi alıyorsun.Sıkıldım senin yorumlarından keşke bloklama diye birşey olsa.
edit:Yanlış yorumu aldım ama üstte yazdığın yorumlar içindi.Hatta bu mesajda var.Hepsi
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...Yorum
-
-
Müneccim olmadığım için sonucu bilemem. Ama kabul etmeliyiz ki, Bursa çok iyi takım. Ancak orta alanda üstünlük kurabilirsek oyunu lehimize çevirebiliriz. Bu konuda, Zokora'nın olmayışı avantaj mı dezavantaj mı henüz karar veremedim. Yalnız emin olduğum birşey var, çok iyi iki stoperleri var ve tek santrforla işimiz çok zor.Yorum
-
3 tane yeriz tertemiz uzarız."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
Buraya yazıyorum, net kaybederiz. Bursa an itibariyle bize çok ters gelecek bir takım.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!Yorum
-
Geride sert savunma, iyi kapanıp, kontra ataktan gol bulabiliriz.Sürekli baskılı futbol oynamaya çalışmamalıyız ki bu kadro onu hayatta yapamaz.O yüzden bu şekilde basit oynayarak çok rahat galibiyetler alabiliriz."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞYorum
-
Zor maç be... ulen fikstürede hep zor maçlar kalmış. Vay talihimize.
Maç hakkında; Soner oynarsa eğer, ortasaha üstünlüğünü gayet temiz kurarız. Ortsahada her topu ileri rahatça iletebilecek bir oyuncu istiyorsak direkt Soner'e yönelelim. Biz bu adamın boş olmadığını söylemiştik...En son B61 tarafından düzenlendi; 10.03.2013, 02:05.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

En azindan beraberlik cepte olur 
Yorum