beşiktaş maçından daha zor maç olacak
26.Hafta | Bursaspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Bizim icin cok zor bir mac daha.
En azindan 1 puanla dönmek zorundayiz ,yoksa gelecek haftalar öncesi krize gireriz.
Kadro zokora disinda degismemeli artik kadro istikrarini az da olsa yakalamaliyiz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
kanat oyuncuları basser çok etkili sağ kanatlarıda iyi kanatlardan etkili olan her takıma karşı kötüyüz bence kazanmamız mucize form durumu oyuncuların kötü golcü sorunumuz büyük ama elimizdeki en iyi oyuncu henriqe yetmez bu kadroya begenin yada begenmeyin alanzinho şart ama henriqenin yanında bence alanzinho henriqeyle birlikte oynamalı çok daha iyi oynarlarYorum
-
------onur------
zeki-yumlu-bamba-cech
----Sapara(Aykut)--Soner---
Alanzinho--Adrian---Olcan
------Henriqie------
Yenebilecek en kötü ihtimalle bursa karşısında yenilmicek bir kadro bence....Yorum
-
Basser ve pinto bize karsi oynamayacaklar bu bizim az da olsa bir avantaj.kanat oyuncuları basser çok etkili sağ kanatlarıda iyi kanatlardan etkili olan her takıma karşı kötüyüz bence kazanmamız mucize form durumu oyuncuların kötü golcü sorunumuz büyük ama elimizdeki en iyi oyuncu henriqe yetmez bu kadroya begenin yada begenmeyin alanzinho şart ama henriqenin yanında bence alanzinho henriqeyle birlikte oynamalı çok daha iyi oynarlar
Bizde zokora olmayacak ama onun eksikligini kapatiriz bence."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
itoğlu itler bilinçli olarak cumaya ayarlıyolar sanki.. ne güzel gittiğimiz bi deplasman vardı ona da gidemeyeceğiz.. eskişehir ve gençler maçları da ya cumaya ya da pazartesiye denk geliyo hep..Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!Yorum
-
Çok zor bir maça benziyor. Ama yine'de yenebiliriz.Zaman bize her şeyi söyler!
2010-2011 Şampiyon'u TRABZONSPOR!!:atki:Yorum
-
Öldük Her Gün Bin Kere
Oynayın Artık Bir KereTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
-
Daha rakip belli olmadı (yada ben öyle biliyorum)İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildikupa maci ne zaman?Zaman bize her şeyi söyler!
2010-2011 Şampiyon'u TRABZONSPOR!!:atki:Yorum
-
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Yarinki macta Bursa Fener'e soyle 5, 6, Allah ne verdiyse sallasa, tarihi fark atsa, son dakikalarda sahada arbede ciksa, o sirada Bursa'nin en onemli 3 oyuncusu kirmizi kart yese, daha onceden de gelecek haftaya (yani bizim maca) sari kart cezalisi durumuna dusen oyunculari olsa... cok mu sey istiyorum?
Bir onceki hafta FB ile oynayan takimlar sonra bizimle oynuyor. Eminim bu sezon FB maclarinin hakemleri dokuz doguruyorlardir her hafta (ulan bu herife kirmizi cikartayim mi simdi, himm, ama kirmiziyi yerse haftaya Trabzon'a oynamaz, vs.)En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 09.03.2013, 23:11.Yorum
-
Ulan bi Bursa deplasmanına gitmeye niyetlendik onda da maçı cumaya verdiler. İnşallah yeneriz."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum