İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-------------------------onur-----------------------
celu--------yumlu----------giray--------emerson----
----------------colman-------soner-----------------
volkan----------------adrıyın--------------olcan----
---------------------emre--------------------------
zeki,zoko ve bamba gelene kadar bence ideal kadromuz budur.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUfuk'u çok merak ediyorum bugün altyapı kontenjanından yedeklerde olacak umarım şans bulur...
Yorum
-
Tolunay Hocadan süpriz bekliyorum Alim öztürkün son durumu ne sakat filan değilse bu adamı sahaya sürebilir.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Hava güzel, Tolunay Hocayla havamız daha da güzel.
Karadeniz Ereğli'den, 7 yaşından beri Trabzonspor sevdasıyla dolu olan 42 yaşında bir kardeşiniz olarak, buradan H. Avni Aker'i dolduracak olan Trabzonspor taraftarlarına seslenmek istiyorum:
2001-2002 sezonunda ilk yarı 25, ikinci yarı 15, toplamda 40 puanla 4. sırada ligi tamamlamıştık. Tarihimizin en kötü sezonuydu ve küme düşme tehlikesi yaşamıştık. O durumda bile her maç tribünler tam dolu ve coşkuluydu. İşte böyle olmalı şu anda da. Çünkü taraftarlık sadece iyi günde olmaz.
Büyük Trabzonspor taraftarları!
Trabzon aşkıyla inletin 90+5 dak. bu güzel havada tribünleri. Güzel günler göreceğiz inşallah.
Sevgiler, ekran başında gönlüm sizlerle ve Trabzonsporumla olacak. 6 maç sonra kazanalım artık.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Hava güzel, Tolunay Hocayla havamız daha da güzel.
Karadeniz Ereğli'den, 7 yaşından beri Trabzonspor sevdasıyla dolu olan 42 yaşında bir kardeşiniz olarak, buradan H. Avni Aker'i dolduracak olan Trabzonspor taraftarlarına seslenmek istiyorum:
2001-2002 sezonunda ilk yarı 25, ikinci yarı 15, toplamda 40 puanla 14. sırada ligi tamamlamıştık. Tarihimizin en kötü sezonuydu ve küme düşme tehlikesi yaşamıştık. O durumda bile her maç tribünler tam dolu ve coşkuluydu. İşte böyle olmalı şu anda da. Çünkü taraftarlık sadece iyi günde olmaz.
Büyük Trabzonspor taraftarları!
Trabzon aşkıyla inletin 90+5 dak. bu güzel havada tribünleri. Güzel günler göreceğiz inşallah.
Sevgiler, ekran başında gönlüm sizlerle ve Trabzonsporumla olacak. 6 maç sonra kazanalım artık.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllahın belaları bu sezon deplasmanda hiç kazanamamışlar
Yorum
Yorum