Bu forumda Sonere Xavi, Alanzinhoya sabri gözüyle bakiliyor, yaziklar olsun .. genç yetenekmis .. kendimizi kandirmakdan baska birsey yaptigimiz varmi? yorum yapan 10 kisiden 9u soneri övüyor, kurduklari kadroya ismini yaziyor .. ama Alanzinhoya gelince çikmali degistirilmeli oynamamali gitmeli takas edilmeli çok kötü vs vs, Alanzinho bi gitsin .. arkasindan salyalar çesme gibi olmazsa bende birsey bilmiyorum .. Oynarsiniz artik kendi aranizda Aykut-Soner ikilisi ortasahayi Xavi-Iniesta ikilisi gibi idare eder .. öve öve bitiremezsiniz .. sabaha kadar konusursunuz.
soner daha iyi zaten alanzinho dan, futbol aklı üstün olduğu için alanzinho gibi iki üç kere topu dürtmeden işini görebiliyo.ama önünde özellikle fiziksel olarak alması gerekn biyol var en fazla bi iki sene sonra tam anlamıyla oturur futbolu. alanzinho alperi almamıza yardımcı olacaksa gitsin diyorum ben, yoksa kalsın derim.iş sistemden falan çıkınca oyun karışık bi hale dönünce(ki türkiye liginde çok oluyo bu) alanzinho en yararlı futbolcudur.ama bi sistem kuracaksak düzenli bi oyun oynayacaksak, fizik kapasitesi düşük topu hemen ayağından
çıkarmayan iki yönlü oynayamayan ortasaha oyuncusunun ilk 11 de yeri olmamalı.
En son artvints tarafından düzenlendi; 09.01.2013, 22:32.
[QUOTE=artvints;1918864912]soner daha iyi zaten alanzinho dan, futbol aklı üstün olduğu için alanzinho gibi iki üç kere topu dürtmeden işini görebiliyo.ama önünde özellikle fiziksel olarak alması gerekn biyol var en fazla bi iki sene sonra tam anlamıyla oturur futbolu. alanzinho alperi almamıza yardımcı olacaksa gitsin diyorum ben, yoksa kalsın derim.iş sistemden falan çıkınca oyun karışık bi hale dönünce(ki türkiye liginde çok oluyo bu) alanzinho en yararlı futbolcudur.ama bi sistem kuracaksak düzenli bi oyun oynayacaksak, fizik kapasitesi düşük topu hemen ayağından
çıkarmayan iki yönlü oynayamayan ortasaha oyuncusunun ilk 11 de yeri olmamalı.
Trabzonspor'da eleştirecek şey bitmez. Werder maçının ilk yarısını ve bu maçın genelindeki güzel ve istekli oyunu görmeyiz mesela. Bazılarımızın işine gelmez...
adrian takımın en iyisi bide bu adamı devre arası yollamayı düşünüyodu
Ondan önce kötüydü ama, ayrica getiren Senol Hoca, Adrian kötü oldugu zaman Senol Hoca elestirildi, kötü adami gönderecekti bu sefer düzeldi, simdide bu adami gönderecekti birde diye elestiriliyor.
..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum