Tuttur.com Cup 3.lük Maçı | Trabzonspor 5-4 Beşiktaş | Penaltılarla Galibiz
Daraltma
X
-
-
Su an gördügüm kadariyla
Emre-Olcan-Adrian-Janko en iyi 4 lü görünüyor su an hucumda.
Bu macta iyi oynadik ben begendim takimi...Bremen macinda ilk 30 dakika iyidik. Umarim Portikizden gelecek denilen Stoper isimizi görür....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Güzel tespit. Vittek macin sonuna dogru 2-3 güzel hareket yapti talibi cikar diye umuyorum. Nede olsa bizim anadolu kulüpleri sazan gibi atlamaya aliskin..
FrancescoTotti
Yorum
-
vittek sakatlanmasa türkiyedeki en iyi golcüSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!Yorum
-
95 dogumlu 70 macta 64 golü var
Ben acikcasi hic izlemedim ama herkes kendisi icin gelecekte büyük isler yapacak diyordu. Yönetimden umdugu ilgiyi görememis ve bu yüzden Besiktasa gitmis.
.
FrancescoTotti
Yorum
-
Vittek Teknigide iyi olan,iki ayagi iyi olan Futbolu en iyi bilen Santraforlardan.Weboda öyle.
Ama sakatliklar bitirdi onu.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.Yorum
-
Akademi liglerinde 64 gol atmisss. Aman amann ne büyük yetenek.. 200-300 atanlar nadir acaba uzayli falanmi?? Fazla büyüttüler bu cocugu...En son ibrahim tarafından düzenlendi; 09.01.2013, 21:59.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Özetle maçın genelinde iyiydik. İsteğimiz sezon başından beri olmadığı kadar yüksekti. Bence en önemlisi bu.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Şenol Gunes sistemi tam anlamı ile çöktü.
bjk nin coluk cocuk takımını yenemedik ozetle
elimizde patlayan 12 yabancı cabası. Buyuksun senol hoca. Ts yi kac milyon lira zarara soktun. 5 paralık oyun kurabilmis degilsin13 Vitor HugoYorum
-
BJK'nin çoluk çocuk takımı ?????????????????????????????????
MC Gregor - Sivok - Toroman - Ersan - Uğur Boral - Oğuzhan - Olcay - Almeida - Hilbert hepsi ilk 11 oyuncusu Beşiktaş'ın. Elinizi yüzünüzü yıkayın bence siz.7 tertemiz şampiyonlukYorum
-
Bugün vittek ve janko oyunun içindeydiler.Emre volkan çıktıktan sonra sağ tarafı iyi idare etti.Hata arayacak olsam çok varda özlediğimiz güzellikler vardı saha da..Arka arkaya paslar yaptık bugün.Emerson 4-5 defa bindirme yaptı.Golu attık ama geriye yaslanmadık.Bu senepenaltılara kalan 3 maçtan ilkini kazandık.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum