Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 0-1 Bursaspor | İlker Meral Böyle İstedi
Daraltma
X
-
Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ -
Hey gidi Sürmene iki senedir gidemiyorum
En son Erbay tarafından düzenlendi; 31.10.2012, 16:32.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞYorum
-
Yorum
-
ya da stopere çekilecek.. Barca'daki Mascherano gibi oynayacak, hücüm sırasında ortasahaya kayarak..İnadına Trabzonspor !Yorum
-
o zaman şampiyonluğa oynuyorduk, ve de takır takır oynuyorduk.. orada bir gol bir puan önemlidir..
Şu anda yeniden yapılanma sürecindeyiz, burada bir gol bir puanın pek bi önemi yok, önemli olan oynanan futbol kazanılan futbolculardır.İnadına Trabzonspor !Yorum
-
Bizim golü vermeyerek Bursa belki maçı kazandı ama asıl kayırılan İstanbul takımları oldu, çünkü biz yarış dışında kalıyoruz.. Adam haklı yani.İnadına Trabzonspor !Yorum
-
-
Trabzonspor taraftarı ''ŞİKECİ'' Vederson her top gelişinde ıslıklamaması ve protesto etmemesi beni çok üzdü.
Bunun için bir organizasyon yapılmaması da.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSxYorum
-
Benim totemlerim bile ise yaramadi. Takimda inanilmaz bir düsüs var. Cift forvette israrci olmaliyiz.
Senol Hocanin orta saha tercihi (Sapara-Zokora) yanlisti. Olcan ile Halil formsuz oluncada ileride etkili olamadik.
Eksiklerin dönmelerini bekleyip sabredecegiz.
Giray ile Colman'in dönüsleri ile daha iyi olacagimizi düsünüyorum.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Son yorum ama komik olmusBursaspor forumlarından satırlar..
* İzninizle...
Çok pis koyduk.
hem tribünde hem sahada hem de dışarda
* lazyoya koymanın keyfi bir başka
* NE GÜZEL DE OLUYOR OHH OHHH TRABZON A KOYMASI.
* Yalnız bu maçta Batalla'mızın golünden sonra kaleci Onur golün üzüntüsü ve şaşkınlığını yaşarken Mustafa Yumlu'nun kaptan kolluğunu onun koluna takmaya çalışmasına gülmekten karnıma ağrılar girdi.Hakikaten laz kafası bu olsa gerek...
Çok sevdiğiniz Bursa taraftarı...
Nefsin icin sevmeYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum