Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 0-1 Bursaspor | İlker Meral Böyle İstedi
Daraltma
X
-
-
Senol hocanin mukavelesini uzatmadik,haziran 2013 de bitiyor sözlesmesi.
Ben bu süre sonunda gitmesini isterim ama görünen o ki bize artik taze bir kan lazim..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
içine edildi hevesimizin
göz göre göre eriyoruz
tüm kademelerimizde umursamaz tavırlar
ondan sonra niye maça gelinmiyor, niye destek verilmiyor
hemşerim birkaç teneke fındık satacak, sen trilyonu götürecen
fındık parasını verecek sana, bir yandan da bir tarafını yırtacak
sen birşey olmamış gibi 90 dakikayı sonlandıracan
ne denir tarih yazdınız biz özür dileriz, hakeden bizizonurYorum
-
haftaya ondan sonraki haftaya ya da 17 hafta gs maçında farklımı olacak takım... değişiklik gecikmeden yapılırsa çok faydalı olur alırsın iyi bir hoca takımı tanıyan ülkeyi tanıyan futbolcu portfölyesi iyi bir hocayı ocak ayında yapar revizyonu herşey farklı olur...Yorum
-
Yorum
-
İstikrar sağlanıp hoca başarılı olacaksa gelsin ama bizim taraftar böyle düşünmüyor. Takım düşüşe geçtiği zaman istifa istiyoruz.haftaya ondan sonraki haftaya ya da 17 hafta gs maçında farklımı olacak takım... değişiklik gecikmeden yapılırsa çok faydalı olur alırsın iyi bir hoca takımı tanıyan ülkeyi tanıyan futbolcu portfölyesi iyi bir hocayı ocak ayında yapar revizyonu herşey farklı olur...Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !Yorum
-
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-

Ulan şu fotoğrafı görüp de sahada o topu yemiyecek kadar yüreğiniz yoksa sizin de Allah bin kere belanızı versin hocayı falan boşverin. Utanmaz herifler bu halk bütün sene çalışıp didiniyor sizin bir maçta kazandığınız paranın yarısını kazanabilmek için. Onların tek isteği var onları rezil etmeyin, başlarını öne eğdirmeyin yeter. Bu kadar fazlası yok ne para istiyorlar sizden ne de pul. Yediğiniz içtiğiniz eviniz arabanız sizin olsun, yeter ki onların karşılığını verdiğinizi görsün bu insanların gözleri.7 tertemiz şampiyonlukYorum
-
Ben Senol Hocanin basarisiz oldugunu düsünmeme ragmen iki yil daha takimin basindan kalmasini istiyorum ki 5 yilini doldursun. Cünkü sonra birisi foruma cikip da yazmasin "hicbiri teknik direktörleri 5 yil sabretmiyoruz" diye.
Hayatta istikrar ve sabir cok önemlidir, ama ilerleme ve basari durumunda. Ama hatalarda israrla istikrar ve ilerleme olmaz.Yorum
-
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum