Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | K.D.Ç. Karabükspor 1-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçın tamamını canlı olarak televizyondan seyrettim. Görüşlerim şöyle:

1-) Ligin ilk maçları çok zorlu geçer ve büyük klüpler çoklukla puan kaybedebilirler.

2-) Saha çok çok kötüydü. Karabük bütün bir yaz mevsimini neden sahayı ıslah etmeden geçirmiş; anlamak mümkün değil. Bu sahada pek çok takım puan kaybedebilir. Çünkü bozuk bir saha, futbol oyna(t)mak istemeyen takımın lehinedir.

3-) 18 Ağustos tarihinde bir maçı saat 17:00'de oynatmak ancak bazı art niyetlerle mümkündür.

4-) Soner'in kendi oyuncumuz tarafından sakatlanması büyük şanssızlık.Allah'tan ciddî değilmiş.

5-) Olcan'ın golüne pilot kameradan bakarsam dokunmasa da gol olacakmış, off-side kamerasından baktığımda ise gol olmayacakmış hissine kapıldım. Hangisi doğru, bilemem. Kameralar aldatıcı olabilior.

6-) Yukarıdaki ilk 4 maddeye rağmen oyunumuz hiç de iç açıcı değildi. Videoton maçlarına böyle çıkarsak, ikinci bir Anorthosis faciası kaçınılmazdır.

7-) Bazı üyelerimizin yazdığı gibi, Şenol Güneş dünkü oyunuyla yönetime mesaj filan vermemiştir. Dünkü oyun, onu gerçek kapasitesidir.

.
    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• yalnız o karabük taraftarına da çok güzel laflar hazırladım trabzondaki maça saklıyorum. geçen sene de zaten kar toplarıyla yenmişlerdi bizi yamyamlar. dün de saha da iki tane kırmızıyı vermeyen Hüseyin Göçek arkalarındaydı. Evet suçlu bunlar değil, hiçbir şekilde bu kadar rezil oynama lüksümüz de yok ama Hüseyin şerefsizinin yönettiği maçlarda Trabzonun kazanamaması tesadüf müdür sizce? bence yenilgide hüseyin lalesinin karabüke vermediği iki kırmızı kart da etkiliydi. rakip ondan cesaret alıp bizim oyuncuları biçmeye başladı. yediğimiz golde de nitekim shelton mustafa yumluyu çiğneyerek kafaya çıktı ve golu attı. işin bu hakem yönünü de düşünmek gerek bence.
      Together We Stand, Divided We Fall

Yorum

• Tüm olumsuzluklara rağmen kazanabilirdik.

Zemin,saat,sakat ve cezalılar,Soner'in maç içinde sakatlanması...

Tolga'nın formasından en ufak bir leke yoktu,yere yattığını hatırlamıyorum.

Skibbe, ferhat-barış-zokora-sapara şeklinde bir orta saha ile son yarım saat oynandığı için Şenol Hoca'ya şükranlarını sunmalı.

Orta sahaya kaleden ve savunmadan gönderilen her top duvara çarpmış gibi kalemize geri döndü.
        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Şenol hocamızın misyonu dolalı çok oldu ama inatla hala takımın başında duruyor..onun futbol anlayışı tarihte kaldı artık..yapma hocam yuhalanmadan artık bırak..sen genel menejer falan ol bırak hocalıpı..korkak oynatma şu takımı..
          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Şenol Hoca: eğer yönetimle ilgili bir sorunun yada isteğin veyahut şikeyetin varsa; bunu çıkar açıklarsın. Olmadı basın toplantısı yaparsın anlatırsın. bu taraftarda arkanda durur merak etme. ama Ts nin maçında sırf gıcıklık olsun diye maçı katledersen en büyük suçlu sen olursun ve şu anda bu maçta TS nin puan kaybetmesindeki en büyük etken sensin.

bunca yıldır Şenol hocanın bir kez çıkıp şu oyuncuyu istiyorum demedin. lig başladı hala çıkıp şu bölgeye topçu istiyorum demiyorsun. neyi bekliyorsun? yoksa kadrondan memnunmusun? bir şey söyle yeterki bir şey söyle bilelim. ona göre taraftarda kendine yol çizsin
            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• ilk mactir kabül hava sicak kabül saha kötü kabül takim yetersiz yine kabul ama yardimci kadronun bu yetersizligini asla kabül etmek mümkün degildir.

Yorum

• hoca kafasına göre takımı oynatsın ondan sonra hocaya destek cıkalım bu kulup hocanın holdıngı değil ben forveti cıkartıp defans oyuncusu alan ben takımda Alanzınho varken Adrıona varken henqrike varken oyuna Barışı alan bamba ve halili sebebsiz kadroya almayan butun hazırlık macında Onuru oynatırken adama küfür eder gibi Onuru yedek bırakıp sahaya Tolgayla cıkan bir hoca istemiyorum böyle birlik beraberlik olacaksa olmasın daha iyi

Yorum

• Barisa verilen para yazik.Su bana göre bize nednelerinde yalan söyledi sakali oldu zaman kovcaktik.Nevzat Sakarin büyük kazigi bize.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Barış Özbek oyuna girerken dün benim içim sızladı.
                    O varlığı ile övündüğümüz değerlerin 8 numaralı kramponun altında ezilişini izledim.
                    Benim Trabzonsporum bu değildi.

Yorum

• son 7 dakka uzatmalarla 10,12 dakka oyuna sokulan henri kötü futbolcumudur?
                      gadromuz yedersiz mesajı 2 puan belki 3 puan bırakma pahasına maç içindemi verilir?
                      bu 2 sorunun cevabını arıyorum

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        son 7 dakka uzatmalarla 10,12 dakka oyuna sokulan henri kötü futbolcumudur?
                        gadromuz yedersiz mesajı 2 puan belki 3 puan bırakma pahasına maç içindemi verilir?
                        bu 2 sorunun cevabını arıyorum
                        Maç içinde verilir çünkü adam Trabzonspordan büyük.
                        Trabzonspor oyuncak olmuş.

Yorum

• acilen barış özbek, paulo, adrian, vittek kazmalarından kurtulup yerlerine alper potuk, cenk tosun, muhammet demir gibi önü açık futbolcular transfer etmemiz gerekiyor. yönetim duy ssesimizi. paraları indire gandi mi yapıyonuz napıyonuz anlamadım. birazcık şu takımla ilgilenin nolur
                          Together We Stand, Divided We Fall

Yorum

• Arkadaş bizim 1-0 üstüne yatma taktiğiyle mahelle takımına karşı oynasan bile öyle veya böyle o golü yersin. Bunu anlamayan varmı.
                            Birde savunma oyuncularında adam gibi savunma oyuncuları olsa yine her neyse. Girayı seyretmek insana eziyet. İllahta alakasız sarı kart, alakasız toplara taça kornere atma hastalığı biraz diri forvet karşısında bocalama var. Topu oyuna sokma becerisi desen yok. Mustafa Yumlunun deyil Trabzonsporda süperligde forma giymesine bile şaşmak lazım. Şeltonun attığı golde acınacak haldeydi. Burda herkes forvet diyor fakat takımın asıl ihtiyacı olan mevki stoperdir.

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maç içinde verilir çünkü adam Trabzonspordan büyük.
                              Trabzonspor oyuncak olmuş.
                              hocaya darıldıgım nokta da o Trabzonspor artık onun gözündede mi oyuncak olmuş?

Yorum

• Trabzonun icindeki hainler temizlenmeli basta.ufuk abisini Trabzondan önce gören yönetici istifa etmelidir. O sahis her konuda Trabzons zarar verdirirken yönetimiz onu koruyor. Bu takima transferlere karsi gelenlerde derhal gitmeli
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X