Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 4. Hafta| Galatasaray 0-0 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayatımda bu kadar mutlu olduğum gün sayısı pek yoktur, acayipte doluyum.

Öyle birşey istiyorum ki mikrofonu versinler bana yediden yetmişe Fenerbahçelilere söveyim de söveyim, nasıl g.t olduklarını yüzlerine vurayım.

Sahadaki yüreklilerin hepsine helal olsun. Şenol Güneş sen inanılmaz bir adamsın, maçtan sonra söylediklerin vallahi tüylerimi diken diken etti.

Trabzonspor yatmaz, yatırır. Bu takımın günahını alan herkesin çoluğundan çocuğundan çıkarsın Allah. Çok ciddi beddua ediyorum hepsine.
    Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Şenol hocam değişikliklerini falan eleştiriyorum ama sen bu verdiğin mesajlarla UEFA başkanı olacak adamsın. Bizi hiç bırakmaz umarım, ama Türkiye'de daha fazla dayanamayacak.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir Jaja, bir sen Henriqe

Tek kelime ile Arşivlik bir video

Yorum

• Senol hocamin aciklamalarindan ben bile kendime ait dersleri cikardim.

Cumartesi günkü macta oyun devam ederken bazi seyler yazdim burada,yazdik.

Bu anlamda tüm takimdan ve senol hocamdan özür dilemek istiyorum.

Bu aksam bir kez daha gördük ki,Trabzonspor sereftir,onurdur.

Iyi ki Trabzonsporluyum,sükür Allah ima.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Şenol hocanin bu konusmasini her ortamda ders diye yayimlamak gerek.Syn. BMN yonetimi bu konusmayi giris sayfasina koymalidir.

Yorum

• Şenol hocanın açıklamalarını izlerken ağlamamak için kendimi zor tuttum.
              pazar günü Avni Aker'de olan bütün şerefsiz, hırsız kul hakkı yiyen köpekleri öldürürüm !

Yorum

• Bu arada demedi demeyin,

yarın Kartal Fener e koyar.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mac nasil gtecti renkdaslar,3 gün önce 4 yiyen takimdan ne farkliydi?
                  2 duran toptan bi anda 2-0 geri düşüp tüm konsantrasyonunu kaybeden takım yoktu..

adrian yoktu..

bunlar pozitif yönlerdi

takım çok disiplinliydi..
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Aklı selim Gs'lilerin olduğunu görmek güzel

Yorum

• Allah aşkına birtek şey istiyoruz bu pazar bu adi pislikleri nepahasina olursa olsun yenin!!!

Yorum

• Şenol Hoca'nın müthiş konuşması TRT Spor'da.

Yorum

• TRT Spor Şenol Hoca !
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Helal olsun Senol Hocaya Sadri Baskan dan sonra Senol Hocayi Baskan olarak görmek isterim
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• sikeciler bizimkileri suclamalarla yok yattiniz falan gaza getirdiler ve bizimkilerde mücadele etti. Ayni olay 2-4 yenildigimiz gs macinda da olmustu. Orda da bu kuslar gs yatacak gözüyle baktilar ve adamlari hirslandirdilar.

Yanliz Senol hoca cok güzel konustu. Daha cok büyük olaylar cikacak.
                              En son ThePatriot61 tarafından düzenlendi; 03.05.2012, 00:03.
                              Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Arkadaşlar ben bulamadım konuşmanın metnini. Birisi bana Şenol Hoca'nın konuşmasının linkini verebilir mi ?
                                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X