Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 4. Hafta| Galatasaray 0-0 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vay be Hocam silindir gibi ezmiş geçmiş a
    Şenol Hocam bir caniye konuşsun insafa gelir be
    Gavura dinlet iman gelir
    ama
    fenerlilere dinlet..................

Yorum

• kedicikler kızıyo bize niye yatmadınız diye. yenilirsin angutlar mır mır eder, yenilmezsin kedicikler mır mır eder. ulan napalım biz be. çıkıp adam gibi elimzden geldiğince futbol oynamaya çalışıyoruz. ama bunların hepsinin zihniyeti aynı olduğu için başka bişey düşünemiyolar.
      BMN İZMİR

Yorum

• İyikide Trabzonspor Sevdalısıyım !
        Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

• simdi gidecegiz stoper transferi yapacagiz,elimizde glowacki gibi bir adam varken sözlesmesini uzatmayip ondan iyisini bulacagiz.Ölme esegim ölme.
          iho istifa.

Yorum

• Yalnız trabzona harbi helal olsun. Gözümde fenerden 100 kat daha büyük bir klup. Sırf geçen senenin intikamını almak için bile bırakabilirlerdi maçı bence bunu yaparak şerefini onurunu bir kez daha ispatladılar

Bunu bir bjkli yazdi isterseniz gidip okuyun. Birde burda kendi takimini mac satmakla suclayanlar vardi. Yemin ederim ayiptir günahtir ya. Birlik ve beraberlik günü bugündür. Senol hocamizin basin toplantisini izleyin ne demek istedigimi anlayacaksiniz.
            Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Çok yaşa Trabzonspor'um.
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Ben 4. gün önce burada dedim ki, "biz Fener'in Gs'ye oynadığından kat kat iyi oynadık ama onlardan farkımız bizim şansımızın olmamasıydı".
                Kimse aldırmadı, bu haftada takıma methiyeler diziyorlar.

Herkes Şenol Hoca'ya sarılmış, hadi atıp tutun yine, ya da Fener maçını kaybedersek yine Şenol Hoca'yı dar ağacına götürün.
                Rakibimiz bu kadar pislikken, yayıncı kuruluşu, siyaseti, tff si bir olmuş haksızlık yapanları koruyerken ne kadar mücadele verilebiliyorsa bu takım onun mücadelesini veriyor.

Yense de yenilsede ben bu takımı ve Şenol Hoca'yı çok seviyorum.
                En son Emre EFENDİOGLU tarafından düzenlendi; 03.05.2012, 00:34.

Yorum

• Ben ne ezik fenerliler gördüm bugün Trabzonspor destekliyordu
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi
                    fb çözmüş trabzonu bence. başka türkü gs den puan aldıramazlardı bize. helal olsun kimin aklına geldiyse. büyüksün angut kocaman büyüksün
                    Nedense bu numarada hep biz gaza geliyoruz. Bursada aynisini yapmisti...
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bugünkü basın açıklamasına paralel bir açıklama..
                      Sezonun son maçından sonra yapılan..
                      Çok izledim,bugün bir daha izledim..
                      Daha şike davası başlamamışiken her şeyi bilen ve söyleyen bir Şenol Güneş.
                      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• arkadaşlar yapaılabilirse maddi gücü olanlan arkadaşlar şikebahçe maçında yine polis pankart almayacakdır ama AVNİ AKER in konumu müsait şöyle stad dışından birisi gök yüzüne LAZER ile GÜNAKARLAIN AKIMI ŞİKE BAHÇE DİYE YAZZAK

Yorum

• Bu açıklamalardan sonra , birleşmeyen , tek yumruk olarak hareket etmeyen , gürültü yapan , çekirdek çitleyen , boğazı patlayana kadar bağırmayan taraftara , benim yerime orada olan her kim ise hakkımı helal etmiyorum !
                          " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar yapaılabilirse maddi gücü olanlan arkadaşlar şikebahçe maçında yine polis pankart almayacakdır ama AVNİ AKER in konumu müsait şöyle stad dışından birisi gök yüzüne LAZER ile GÜNAKARLAIN AKIMI ŞİKE BAHÇE DİYE YAZZAK

güzel fikir

lig tv çekmez sanırım
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir Jaja, bir sen Henriqe

Henrique naptın öyle
                              İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Helal olsun Senol Hocaya Sadri Baskan dan sonra Senol Hocayi Baskan olarak görmek isterim
                              O günlerde gelecek inşallah.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Döneksin fenevbahçe.
                                #7 Óscar René Cardozo Marin
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma