Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 4. Hafta| Galatasaray 0-0 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yok öyle beleş şampiyonluk
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ulan biz şerefsizmiyizki maç satıcaz... hafta sonu aynı tarife üstüne goller atarak şikebahçeye inşallah...
      " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Su henrique yi cozemedim gitti topla beraber muthis miknatis var sanki ayaginda ins seneye kalirda performansini arttirir.
        Maca gelincede burak az daha canli olsa kazanabilirdik akilli oynadik keske haftasonuda bole oynayabilseydik.

Yorum

• İlk olarak isso34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İsaallah fener sanpiyon olur ortalık hep karışır 10 puan ondeyken sesi çıkmayan gyse nin halini düşünemiyorum ...yerler birbirini tekerleklekler))
          katılmak elde değil. GS'dan şampiyonluk gidince artık aradan çekilmek lazım. Bunların ikisi birbirlerini yerler.
          TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

• selçuk ve engin.

geçen sene berbat futbol oynayan bir takım.şimdi futbol babası kesilmişti başımıza.

fatih terim.

bu nedenlerden dolayı gıcık kapmaya başladım galatasaraya.
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Şansal diyorki geçen haftaki mücadeleyi bu hafta ts telafi etti...
              Eski Taraftar Profilini Özledim Yeterrrr....

Yorum

• İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu henrique şimdiye kadar nerdeydi, ben çok beğendim bugün
                Hocam Allah aşkına adam bire birde harika adam geçiyor. Burak Yılmaz 20 kere teke tek kaldı Semih ile bir kere geçemedi adamı. Adam eksilten santrafora ihtiyacımız var, Burak sağ çizgide oynasın geçen seneki gibi önde Henrique oynasın.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Ah ulan glowacki. senin kolun kopsa yerinden bidaha çıkardı.nerdeydin şimdiye kadar be olum!!
                  https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Trabzonspor forması nefreti icin degil serefi icin oynar

anladın mı aşsldjdfvdfkvf cocugu volkan demirel..?????????????

anneeeeeenin ellerinden opuyorum.

Yorum

• Henriqe candır!

İşallah FB maçında 4-4-2 oynarız, Burak-Henriqe müthiş olur...

Yorum

• İyi oldu Gs'ye hemde çok iyi fıssssssssssssss ettiler
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Henrique'nin ortasahada attığı çalımı arıyorum......
                          FIRTINA

Yorum

• yan hakeme helal olsun!! her yan hakem böyle olsaydi!! bizim 3 sampionluz fazla olurdu!!

Yorum

• Trabzon yatar diyen Fenerlileri simdi Avni Akerin cimlerine yatirma zamani geldi

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ülkenin en ŞEREFLİ takımı yine ezber bozdu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X