Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 4. Hafta| Galatasaray 0-0 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu çelme çok güzel oldu .Gs çok çirkef .Nefretim artıyor.Şimdi sıra şikecilerde

Belki şikeciler gülüyordur .Gaza getirdik diye ama havasını alırlar

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• öyle 3 temmuzdan beri şampiyonluk gelecek diye ellerini ovuşturup durdular. bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediler ama hesap bağdattan döndü mü döndü. şimdi zırlayın bakalım...

Yorum

• Koydukmu Selçuk koydukmu Engin şerefsizler alın size şampiyonluk alın sokun bi yerlerinize al bunu selçuk alllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• afferin çocuklar.. )
          .............
          'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
          ............

Yorum

• Kimse yanlis anlamasin ama bu maci Burak sabote etmistir..! Selcuk kanina girmis Buragin bu acik acik belli oldu... Ama öyle hosuma gittiki bugun bütün arkadaslar 4 den 5 ten bahsediyordu. Buda onlara kapak olsun. Yarin is yerinde film var. Allahim sana sükürler olsun....

Yorum

• ezikler boşuna seviniyo asıl süpriz kadıköyde.
              “Futbol bir ölüm kalım meselesi mi? Hayır, bundan çok daha önemli.” Bill Shankly

Yorum

• Geyseye çelmeyi taktık.Sıra ebesini eşşekler kovalayası fenevbahçe var.Adam gibi oynasınlar şikecileri Avni Aker'in çimlerine gömeriz..

Yorum

• bu henrique şimdiye kadar nerdeydi, ben çok beğendim bugün
                  Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• çok eyi oldu
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Aleyna Yemenici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şimdi şöyle bi bakarsak Fener şampiyon olursa .. bu daha da kötü
                      bugunkü ortamda daha iyi çünkü gs hem bu şike olaylarına uzaktan bakıyordu pek bulaşmıyordu.ama şampiyonluk gidersi nasıl tutuşacaklarını artık tahmin etmek zor.belki de bizim yönetimşn yapamadığını gs yapacak.bence gs nin tfff ile papaz olması için fb nin şampioyn olması lazım
                      ______________didier zokora___________

Yorum

• Helal olsun, kaplanlarım benim.
                        İstediğimiz Trabzonspor buydu yahu.

Yorum

• Laz Ziya: Ben Trabzon'um Şampiyonu Ben Belirlerim!!!

Şimdi geçen maçta futbolcularımıza ve Şenol hocaya söylediğiniz sözlerden dolayı özür dileme erdemini gösterin bence..
                          #7 Óscar René Cardozo Marin
                          #28 Abdul Majeed Waris
                          #8 Mehmet Ekici
                          #11 Kévin Constant

Yorum

• 5 gün önce satılmış trabzon diyorlardı,şimdi helal size şampiyon olacağız diyorlar, sen şikeler yap hesap verme hala dil pabuç kadar..

Yorum

• Henriquenin hareketi nerden bulabilirim ?
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• arkadaşlar biz olamadıktan sonra kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez
                                Allah rızası için şöyle mesajlar atmayın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X