İlk olarak tarsus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Final 5. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 3 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHugo Broos bile bu takımı Şenol Güneş kadar ruhsuz oynatmıyordu. Ve ben Hugo Broosa Teknik Direktörlüğünden şüpheliyim diyordum. O zaman Şenola ne demeli????
Ersun Yanalı çoğu taraftarlar beğenmez. Ama o bile Fenerbahçe Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi verdiğinde onları eli boş göndereceğiz dedi ve tüm sezonu berbat oynamış bir takımı öyle bir motive etmiştiki Fenerbahçeyi 2:0 yenmiştik. Eeeeh, neden Şenol Güneşin takımı tam tersini gösteriyor?
Cevap lütfen! Şenol Güneşin devri artık bittide ondan. Adam daha kendini motive edemiyor. Futbolcuları nasıl motive etsin!!!En son Tolga tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 16:30.9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonraki maçlarda rakiplerimizi protesto etmeyelim sonra bizim futbolcularımız ürküyor(!)
Protesto edilen fenerliler hiç etkilenmiyor ama bizim oyuncular protestolar kendisine yapılıyor gibi deplasmanda oynayan kendileriymiş gibi tırsıyorlar.
Bunda kesinlikle futbolcularımızın suçu yok ! Taraftar suçlu ! Kimse maça gidip protesto etmesin rakip takımı !
Hatta maça da gitmesinler. Bizim futbolcular strese giriyor. Bundan sonra herkes tv'den izlesin maçı. Bizim futbolcularda stressiz rahat rahat oynasınlar.
Bazı arkadaşların mesajlarına inanamıyorum ! Stresli maçlarda eli ayağına dolaşacak adam Trabzonspor'da oynamasın ! Bu takım şampiyonluk mücadelesi vermek için kuruluyor ve Türkiye'de şampiyonluk mücadelesi her zaman dünyanın diğer her yerinden daha stresli olur. Stres kaldıramayan oyuncunun Trabzonspor'da işi yok ! Bu kadar basit !
Biz rakip takımı protesto edicez o kadar baskı altında hiç etkilenmeden çatır çatır oynayacaklar ama kendi futbolcularımız fenerlilere yapılan protestodan etkilenip kötü oynayacak. Resmen gülünç birşey bu.
Seneye de aynı şeylerin yaşanmamasını istiyorsak bu takıma psikolojik maçları kaldırabilecek adamlar alınmalı.
Yoksa seneye de en fazla 4. oluruz !
Rakip futbolculara yaparsin protestoyu bizimkiler panikler... Lan size ne oluyor? Korkudan kicini kaldiramayan futbolcu istemiyorum. Gerekirse Colman ve Zokora disinda hepsi satilsin. Bu kadar rezil oynanamaz.En son ThePatriot61 tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 16:34.Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
trabzonspor tarihi bu kadar amatör futbolcuları birarada hiç görmemişti.maçın başında topu ayağımıza almadan gol yedik.alışık değilseniz böyle atmosfere bırakın bu işi...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımın kondisyoneri kimse derhal işi bıraksın. Takımın kıçını kaldırmaya hali yok.
Teknik Ekip'de gözden gecmeli.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
takımda olcan volkan şen halil colman hariç herkesi göndersinler yerlerine o sadri şenerin ilk geldiği dönemdeki gibi şampiyonluğa oynayan takım kurulsun bu seneden cacık olmayacağı zaten sadri şenerin baştan beri sölediği gibi bu sezon neden oynanıyor hala anlamış değilim sözünden anlaşılıyor defalarca bu sözü zikretti şikeden dolayı buyuzdende zaten takımı geçiştirilmiş kadroyla kurdu resmen sadri şenerin miladı doldumu derseniz en azından su durumda istifa ederse trabzona yararından çok zararı dokunur çünkü korkup kaçtı dicekler ya bukadar laf etmicekti bukadar medya önünde olmucaktı yada bunları sölediğine göre seneye adam gibi kadro kurup bu sezonki rezilliği temizlemeli ....
Yorum
-
Artık Trabzonlu olduğumdan şüphe duymaya başladım desem yeridir.Şahsi fikrim küfür ve sahaya yabancı madde atılmamasıydı.Lakin madem attın bari eyleminin arkasında dur ve o maçı normal süresinde bitirme; senin başkanına, kaptanına yapılan terbiyesizliklerin haddini bildir.Korkma zaten cezanın en büyüğünü 30 yıldır alıyoruz.Yazık çok yazık benim memleketimde dayak yemekte bir şerefti..Ya benim anlayışım değişmiş ya da memleketimin.....hasanzihnisancak
Yorum
-
İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol gunese trabzonsporda hıc kımseye gosterılmeyen sabır gosterılmıs tölerans tanınmıstır ama acı ve gercek olan bu sene oynattığı futbol ve teknık hataları nedenıyle sınıfta kalmıstır ben hugo bross zamanında bıle boyle kotu futbol oynadığımızı evımızde hatılamıyorum bu senekı gıbı..hocanın adamlığına evet ama teknık olarak hayır bıraksın yonetıcı olarak devam etsın..Hasta la Victoria Siempre!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum