Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 5. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 3 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trt ye nasıl konuşmuş link vARMI...
    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      başkan kesinlikle alkollü
      aynen alkollüdür
      iş fb yöneticilerine gelince çok kibardır normalde
      marihuana bile içmiş
      olabilir

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        başkan kesinlikle alkollü
        heheheheeeeee

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          maça gitmeyip de tv den izleyenler için söylüyorum

ilk maçın onda biri bile olmadı,,,sessiz sedasız,
          Baskılı futbol ve erken gelen bir gol bekledik takımdan çok coşkulu başladık tribünler oalrak ama o erken golü kendı kalemızde yiyince normal olarak tribünlerdede iştah kalmadı
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Taraftarımızın hepsi Twitter yada BMN kullanıcısı değil. Biz burada yazıp çiziyoruz: "şöyle yapalım,bu şekilde organize bişey yapalım.." vs. vs...
            Ancak burda olanlarla kalıyor.
            kahvede günün yorgunluğunu atmak için oturup çay içtikten sonra maça gelen hasan,hüseyin amcaya anlatamazsınız.Bilinçli olun diyemezsiniz.
            Tek bildiği vardır onun: Tabiri caizse Fenere Ölüm...
            amcam bu parolayla geliyor maça. İşler istediği gibi gitmeyincede eline ne bulursa atıyor sahaya sinirinden,basıyor küfürü...
            Durduramazsın... Adama anlatamazsın neler olabileceğini... iş işten geçmiştir artık...
            bizim en büyük sorunlarımızdan biride bu bence...
            Maç öncesi organizasyon yeterli değil ne yazık ki !
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Baskan ve senol günes istifa ederse inanin o zaman TFF kazanmis olacak ve derin bir oh cekecek...

Ve hersey böyle kapanacak....
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Federasyon ve RTE'nin fener sempatizanlığı yüzünden neler yaşıyoruz. S.Şener ve Şenol Güneş'in başını yiyen asıl bunlar işte. İkiside istifa edecek gibi gözüküyor.

Aynen hep onlarin yüzünden. Bu gercegi görmedigimiz sürece kaybeden biz oluruz.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• uf yoruldum valla böyle olmamalıydı

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• başkan gitmemeli savaş daha yeni başlıyor; uefa devreye girecek infantino reisle konuşcan başkan; nereye öyle kolay mı

Yorum

• Ne alkollüsü lan!!! Sizin beyninize.... ben bile sinirden ne diyeceğimi şaşırıyorum, adam olayların ortasında şu an orda hala, kendinini bilmezin biri çıkıp allköllü yazıyor... ha s......... ordan lan

Yorum

• Millet onun bunun çocuğu başkanına 1 senedir inatla sahip çıkıyor.

Bizse bu çirkef düzenin içinde bizi seneler sonra şampiyon yapan beyefendi başkanımızı yiyoruz.

Kimse kusura bakmasın bu gece Trabzonsporluluğumdan utanıyorum...
                        İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• Emre sana elini kolunu sallayarak keüfreder,tercüman piçi Tolga'nın anasınan söver tamam da kardeşim sizin eliniz-ağzınız yokmu, siz ne iş yaparsınız. Sonra çıkıp sızlanıyorsun.İn aşağı Emre'nin ağzına sıç sonra çık tv karşısına ben Emre'yi bu sebepten dolayı bir güzel benzettim eyyy istanbul basını de...
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• samet denen adam üç kuruşluk beslemedir..kapıkuludur..dikkate alıp değer vermeyin...!
                            İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Baskan ve senol günes istifa ederse inanin o zaman TFF kazanmis olacak ve derin bir oh cekecek...

Ve hersey böyle kapanacak....
                              Kesinlikle katılıyorum....
                              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İstifa etmezler.

E-d-e-m-e-z-l-e-r.

E-t-m-e-m-e-l-i-l-e-r....
                                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X