İlk olarak carolo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Final 5. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 3 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
Sadri başkanın istifasını isteyenler galiba fenerli may'i veya fanatik fenerli başbakanın atadığı emir kulu başkanları istiyorlar. Sonuna kadar Sadri başkan sonuna kadar Şenol Güneş. Geçen sene onlarla şampiyonluk kazandık, tarihimizde ilk kez şampiyonlar ligi oynadık, her türlü pisliğe ve tff ve ligtv'nin ayarladığı lige rağmen gene şampiyonlar ligine gideğiz inşallah.
Yorum
-
İlk olarak serhatki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok yok senin kesin Sadri şenerle bir akrabalığın var
6 aydır başkan eleştirilemez grubunda bayraktarlık yapıyorsunArafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Kafalar hep aynı .
Bu kafaları değiştirmezsek hiç bir şey olmaz bizden .
Şenol Güneş geldiğinde , güzel günlerde arkasındasınız .
İlk geldiğinde geçmişte haksızlık yapıldığını savunan da sizler değil misiniz ?ce
Alex Ferguson'umuz olsun diyen de sizler değil misiniz ?
Şimdi ne değişti ?
İstifa edecek gelen gideni aratacak ilk pişman olacaklar yine sizlersiniz .
Dünya üzerinde hangi hocayla başarılı olmuşuz Şenol Güneş kadar ?
Daha aylar önce İnter'i yendiğimiz de methiyeler düzenler şimdi istifaya davet ediyor hocayı .
Kendinize gelin, kendinize !
Bugüne kadar istifalar oldu da ne kazandık ?
Şimdi en ağırından destek olma günüdür .
Her şeye , herkese inat ; Şenol Güneş ulan !
Yorum
-
başkanı en çok eleştiren taraftarlardan biriyim. ama şu andan itibaren sadri başkanın arkasında çok sağlam şekilde durmalıyız. bu bir onur meselesidir artık. ve lütfen bir şekilde bunu ona duyuralım hissettirelim. buna çok ihtiyacı var. şuan çok üzgünüm.
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce de belirttim.Transfer konusunda,gerekli gereksiz her yerde esprili konuşma konusunda, başkana hakikaten çoğu zaman gıcık oluyorum.Hatta bir Faruk Özak kuklası olduğundan dolayı da gıcık oluyorum.Ama şike sürecinde destekliyorum.Çünkü kabahat başkalarınındır.Bizim başkana gelene kadar çok hesap sorulması gereken adam var ülkede.
bende istifa etmesinini istiyorum ama şu anda değil
dikkatimi çekti biri başkan hakkında olumsuz bişey söylediğinde hemen ilker online
botmusun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum