Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 5. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 3 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dağılmayıp saldırsalar bari ne biçim taraftar be cehennemi yaşatın ulan yakın yıkın
    Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak erdogan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu maç için hoca yada oyuncuları eleştirmeye gerek yoktur. zira bu maçta stres ve gerginlik herşeyin üstündeydi...
      allah allah esas stresli gergin korkak olmasi gereken fenerbahceyken neden biz olduk ben bu sorunun cevabini ariyorum ????????

Yorum

• rıdvan dilmen ntv de show yapıyor... oyuncularımızı resmen katil ilan etti... bu şeytana haddini bildirmek laızm arkadaşlar...
        " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• taraftar sadece bu seneye degil, gelecek seneye de zarar vermeyi basardi...

Yorum

• umarım önümüzdeki hafta bjk'ya yeniliriz ve önümüzdeki sezn avrupa'ya gidemeyiz. böyle rezil ruhsuz bir takımla avrupa'da iyice madar oluruz. sadri şener ve şenol güneş bir an önce gitmeli. iyi bir yönetim ve yurtdışından kaliteli futbolcuları getirebilecek kaliteli bir yabancı hoca lazım bize. şenol güneş'le falan olacak iş değil. fenerbahçe'ye yenilmekten usanmadılar bir türlü.

Yorum

• Kendi kendimize gerginlik yaptık futbolcularıda strese soktuk 3. dakkikada gol yemenin başka bir izahı olmaz olamaz..

Kazanması gereken fb sakin olması gereken taraf bizdik ama gene oyuna geldik yıllardır aynı şeyler oluyor fakat biz ders almıyoruz..
              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Şenol bıraksın tv lerde şike mike felsefe muhabbetlerinide şu Feneri 1 maçtada yensin ayıp ya kendimi paraladım bunlar yüzünden ayıp ya

Yorum

• Bu sonucu alıp bizi rezil edenlerin hepsini istifaya davet ediyorum bu kadar taraftara yazık yönetimi teknik ekip, ruhsuz futbolcular alayı defolsun gitsin...
                  #25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#

Yorum

• şamar oğlanı oldukkkk lan ne trabzonsporu neeee allah x x isyan edin lannnnnnnnnnn
                    En son Kaya tarafından düzenlendi; 06.05.2012, 21:20.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şenol hocam seni severim gerçekten severim.. eğitimci yanın disipli yanın iyi güzel hoş da... ne olur artık mantaliteni değiştir ! ya değiştir yada lütfen git ! lütfen hocammm lütfennnn ! bizi bu kadar üzmeye hakkın yok hocam. biliyorum tek suç sende değil farkındayım ama bu takımı nasıl motive edemezsin hırslandıramazsın nasıl oynatamazsın ! yüreğini neden koymadın hocam nedennn ! zoruma gidiyor inan zoruma gidiyor şunları elimizle şampiyon yaptık zorumaaaaaaaaaaaaaaaa gidiyor hocammmmmmmmmmmm çok zorrrumaaaaaaa gidiyorrrrrrrrrrrrrrrr

Yorum

• mağlup olacağımızdan o kadar emindmki. çünkü ne taraftar ne futbolcu ne hoca mantalitesi hiç değişmiyor. hep aynı kafa. fener her maç yendi bizi bu sene ya. insan biraz akıllanır. bu tarz gergin maçların hepsini mi kaybeder bir takım yazıktır günahtır Allah var yukarda ya.

Yorum

• Taraftara hiç kızmayın, çok normaldir tepki... Biz burada bundan çok daha fazlasını yazdık, söyledik
                          Şunu unutmayın. "İnsanlar mahkemelere, karar vericilere, hakimlere ve hukuka güvenini yitirirse, kendi adaletlerini kendileri vermeye çalışılar."

Yorum

• Trabzonda yaşadığım halde bu seneki kadar ist takımlarına ezildiğimizi ve buradaki üç kız kardeşleri tutanlara bu kadar rezil olduğumuz bir sezon hatırlamıyorum.

Yorum

• Olay çıkmadı diyenler bence dışarıda mevzular patlayacak bekleyin görün.
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• şu fenere özellikle şu sene galip gelemedik ya utanıyorum ben. bu kadar ruhsuzca oynayan futbolcularımıza yazıklar olsun.
                                TRABZON SPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X