Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 3. Hafta | TRABZONSPOR 2 - 4 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adrian yine oynuyo.. (((
    Adrian Bjk maçında iyi oynadı birde kaleye vurduğu şutlar gol olsaydı futbol şansı olsaydı golü bile vardı.
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

Bu kadro hayatta gol atamaz..
      Not Aldım Sorarım
      ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

• İş yapacak oyuncu çok az ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Anlamıyorum ben bu işten arkadaş. Hoca Alanzinho ile başlasaydı yine mi yeaaa derdiniz Adrian ile başlıyor yine burun kıvırıyorsunuz.
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anlamıyorum ben bu işten arkadaş. Hoca Alanzinho ile başlasaydı yine mi yeaaa derdiniz Adrian ile başlıyor yine burun kıvırıyorsunuz.
            Orası öyle valla Sorun ikisinin birbirinden beter olması.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ülkemizin 2 numaralı hırsızıyla oynuyoruz. Geçen sene fenere maçı nasıl sattıkları dün gibi gözlerimin önünde. Umarım yönetici, teknik kadro ve futbolcularımızda bu gerçeklerin farkındadır.

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Anlamıyorum ben bu işten arkadaş. Hoca Alanzinho ile başlasaydı yine mi yeaaa derdiniz Adrian ile başlıyor yine burun kıvırıyorsunuz.
                Aynen katılıyorum.Şenol hoca maçı istiyor beyler ona göre bir 11 bu.En azından evimizde 3-0 yenildiğimiz maçtaki gibi erken havlu atmak istemiyor.Onların pas yapan ortasahasına karşı baskılı bir ortasaha çıkardı bence.

Yorum

• 5.5 Milyon Euro'ya alınan 42 maç oynamış gol atamamış forvet arkası.
                  En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 28.04.2012, 18:38.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

42 maç oynamış gol atamamış forvet arkası.
                    Çok iyi bir bilgi
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Orası öyle valla Sorun ikisinin birbirinden beter olması.
                      Aslında beter değil eksiklikleri var. Adrian'ın oyun zekası Colman'ın zekasıyla birleşince pas trafiğide gayet güzel oluyor. Alanzinho ise topu alınca gayet güzel rakip ceza sahasına ilerliyor ama çabuk kaptırıyor. Eğer bu eksiklikler olmasaydı şuan bu sözlerde edilmeyecekti. Ama burun kıvırırkende bunların yerine ortalanda oynacak birtane adam göremiyorum o kulübede.
                      #28 Abdul Majeed Waris
                      #8 Mehmet Ekici
                      #11 Kévin Constant

Yorum

5.5 Milyon Euro'ya 42 maç oynamış gol atamamış forvet arkası.
                        10 dakika oynamıştır ama yarısından çoğunda ?
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Burak'ın kadroya dahi alınmamasında bir tuhaflık var. Kötü şeyler düşünmek istemiyorum, ama Türkiye'de de her pislik oluyor arkadaş.

Yorum

5.5 Milyon Euro'ya 42 maç oynamış gol atamamış forvet arkası.
                            sanırsın 90 dk oynamış her maç. 30unda 5er dakikadır

Yorum

• Tam ilelioglu luk bir kadro var sahada,yalan yok ben de begendim.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ğs'ye gidenlerden sadece Ceyhun bizimkilerin yanına gidip konuşuyor samimi olarak. Ya da gidEbiliyor diyelim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X