Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 3. Hafta | TRABZONSPOR 2 - 4 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper Final 3. Hafta | TRABZONSPOR 2 - 4 Galatasaray

Trabzonspor - Galatasaray

.
    .

bu maçın seyircisiz oynanacak olması çok koyuyor adama.o egoist fatih terimin iğrenç jest ve mimiklerini görmek sinir bozacak ekran başında...
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

Ne de olsa kardeş takım(!)
      Seyircili olsa ne olur, seyircisiz olsa ne olur(!)

Yorum

İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu maçın seyircisiz oynanacak olması çok koyuyor adama.o egoist fatih terimin iğrenç jest ve mimiklerini görmek sinir bozacak ekran başında...
        Kadin ve cocuklar girebilecek diye biliyorum.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Seyircisiz olmasi BENCE bizim lehimize olacaktir...gecen sezon arenada da seyircisizdi ve gsnin cok etkisiz oldugunu görmü$tük...ha tabi bu seneki gs gecen seneki gs degil evet ama bizim gs gibi bi sampiyonluk baskimiz olmayacak...in$allah aliriz bu maci...ve bence alma olasiligimiz seyircili staddan daha yüksek (:
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kadin ve cocuklar girebilecek diye biliyorum.
            Kollega o kural sirf bize giciklik olsun diye gecen hafta kaldirildi...

Yorum

İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kollega o kural sirf bize giciklik olsun diye gecen hafta kaldirildi...
              Kaldırılan normal maçlardaki bayan ve çocuk kontenjanı. Seyircisiz cezaların kadın ve çocuklar tarafından izlenebilmesine dair bir değişiklik olmadı...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kaldırılan normal maçlardaki bayan ve çocuk kontenjanı. Seyircisiz cezaların kadın ve çocuklar tarafından izlenebilmesine dair bir değişiklik olmadı...
                Emin misin? Öyle olsa niye bizim taraftar bu kadar yaygara yapsin ki niye hep bize kar$i bu TFF diye...in$allah dedigin gibidir...ben seyircisiz oldugunu biliyorum...

Yorum

İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Emin misin? Öyle olsa niye bizim taraftar bu kadar yaygara yapsin ki niye hep bize kar$i bu TFF diye...in$allah dedigin gibidir...ben seyircisiz oldugunu biliyorum...
                  Bu konu Genel'deki başlıklarda sıkça tartışıldı. TFF'nin bayan ve çocuklara yönelik iki ayrı uygulaması vardı. 1.si her maçta kulüplerin ayırdığı belirli bir kontenjanın kadınlar ve 16 yaş altındaki çocukların ücretsiz izleyebilmesine yönelik. 2.si ise seyircisiz oynama cezası alan takımların karşılaşmalarında kadınlar ve 12 yaş altındaki çocukların ücretsiz izleyebilmesi. İlkinde değişiklik yapıldığı duyuruldu ama ikincisinde değişiklik olabilmesi için Futbol Disiplin Talimatı'nda değişiklik gerekiyor. Onu da şimdiye kadar yapmadılar.
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu konu Genel'deki başlıklarda sıkça tartışıldı. TFF'nin bayan ve çocuklara yönelik iki ayrı uygulaması vardı. 1.si her maçta kulüplerin ayırdığı belirli bir kontenjanın kadınlar ve 16 yaş altındaki çocukların ücretsiz izleyebilmesine yönelik. 2.si ise seyircisiz oynama cezası alan takımların karşılaşmalarında kadınlar ve 12 yaş altındaki çocukların ücretsiz izleyebilmesi. İlkinde değişiklik yapıldığı duyuruldu ama ikincisinde değişiklik olabilmesi için Futbol Disiplin Talimatı'nda değişiklik gerekiyor. Onu da şimdiye kadar yapmadılar.
                    FB'nin maclarinda gördük kedi miyavlamasi gibi...futbolcu icin eziyettir o ses yeminle...hic seyirci olmasin daha iyi valla...

Yorum

eğer gaysaray ilk iki maçta 2 puanla bize gelirse kesinlikle koyarız
                      tatanga

Yorum

Şu başlıgı genele alsanız ...
                        Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

Beşiktaş maçındaki oyunumuzla kazanamayacağımız bir maç olacağı kesin. Zira Galatasaray Beşiktaş gibi yoktan yere yapılan hatalarla kazandığı pozisyonları kaçırmayacaktır kanaatindeyim.
                          Dünyanın iyi yönde değiştiğine hiç şahit olmadım.

Yorum

Bu kadinlara bilet uygulamasi nasil oluyor renkdaslar?

Hafta ici gidip biletix giselerinden mi aliniyor?
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

GS feneri yenecektir bugün. Bizde GS'yi tokatlarız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X